Merhaba 4 yıldan beri kullandığım XIGMATEK X-POWER 80+ 500w'lık güç kaynağını kullanmaktayım fakat ufak bi elektrik kesintisi sebebiyle emektar güç kaynağım yandı 1-2 haftadır internette araştırmalar yapmaktayım ve kendi bütçeme uygun 3 tane PSU buldum hangisinin daha iyi mi değil mi öğrenmek istiyorum.
Not : Lütfen paylaştığım ürünler dışında ürün önerisi yapmayın sadece 3 ürün arasında kaldım bütçem sınırlıXIGMATEK X-POWER 80+ 500w
Bu güç kaynağını yukarıda yazdığım gibi 4 yıl boyunca kullandım açıkçası ne kadar yanmışta olsa 4 yıl beni idare etti yeniden almayı düşünmekteyimÜrün linki: XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 500W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ZM500-TXII 500W 80 PLUS
Bu ürüne açıkçası içime sindi ama diğer ürünlerden ne farkı var bilmiyorumÜrün linki:
ZALMAN ZM500-TXII 500W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ZM500-TXII 500W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

THERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 600W
Bu üründe uzun kullanım sonrası fanlarında bi sorun olabileceği söylendi görünüşü güzel ama alınır mı bilmiyorumÜrün linki:
THERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da