Yeni MSN Böyle Olacak!

mertimtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Microsoft, anında mesajlaşma yazılımı Windows Live Messenger'ın yeni sürümünde önemli yenilikleri sunacak. Bunların başında MSN ve Facebook birlikteliği var. İşte sızdırılan o görüntü.

Windows Live Messenger 2010 olarak da adlandırılan gelecek sürümde sunulacak en büyük yenilik, sosyal ağlara MSN üzerinden ulaşmak olacak.

Windows Live Messenger'ın son sürümünü
indirmek için buraya tıklayın.

Facebook, bu sosyal ağların başında geliyor. Diğer yeniliklerden biri de Windows Live hizmetlerinden biri olan ve SkyDrive olarak adlandırılan ücretsiz web alanı ve fotoğrafları da yine MSN üzerinden kolayca yönetebilmek olacak.

msn1266602896.jpg

Henüz netleşmeyen ama beklenen bir başka değişiklik ise MSN'de kullanılan ifadelerin yeniden tasarlanması.

:: Yeni MSN'den beklentileriniz neler?

Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net
2010 yeni versiyon degil sayın admın eski msn cıkıyor denedim

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
download edilen sürüm yeni değil zaten. o sadece son sürüm. acaba yanlış anlaşılma mı oldu?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İyi olacak iyi. :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Çıksında bi bakalım... Nedir ne değildir...

mzrci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
msn de bazen konuşulacak konu kalmıyor microsofttan bu konuda yardım istiyorum yada kız tavlama tüyolarıda olar yada otomatik güzel mesajlar :)))

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Google wave gibi yapmaya çalışıyorlar galiba daha geniş kapsamlı yapıp paralı servis haline getirebilirler geçenlerde SDN de bir habere rastlamıştım Microsoft'tan ayrılan biri Microsoft'un teknolojiyi yavaşlattığından söz ediyordu bu haberin gerçeklik payı var çok hantal değişimler yapıyorlar windows 7 işletim sistemini düzgün yapmasalardı sektördeki pazar payını rakiplerine kaptırabilirdi.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yeniliğe ayak uyduramayıp "eskisi iyidir" diyenler, yaşlı insanların yeniliklere karşı "bizim zamanımızda öyleydi" demeleri gibi bir durum. Varın siz düşünün :)

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bir Beta tester olarak "BETASINI İSTİYORUM". Bu, gösterip de vermemek gibi bişi. Milyon sitede yeni msn'in resimleri var ama betadan ses soluk yok...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bir Beta tester olarak "BETASINI İSTİYORUM". Bu, gösterip de vermemek gibi bişi. Milyon sitede yeni msn'in resimleri var ama betadan ses soluk yok...

Daha beta değil beyefendi.Beta olunca zaten paylaşılacak.Şuanlık pre-beta...

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
O değilde iphone için wlm ne zaman çıkıcak resmi olanı :D

yderin35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben size bomba bir istekte bulunacağım, microsoft da iyi dinlesin.

şimdi bir mesaj aldım diyelim yanıp sönüyor, yani okumadım. o arada pc kilitlendi, ya da elektrikler gitti. ne oldu? aldık babayı. yani mesajın ne olduğunu okuyamıyorsun.

bana bak microsoft :) sayın msn :D sevgili bill...

bu mesaj kurtarılan mesaj olsun ve ben yeniden login olduğumda yeniden bana gelsin.

sözüm bitmiştir.

evet evet bana da bak sayin billl ve msn :D iyi fikir bunu yapiverin bi zahmet :biggrin: