- Konuyu başlatan
Ahmeto4129
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Sizce dpi çok önemlimidir G300 de dpi 2500 bana yeterlimidir inanılmaz oyun oynayan birisine ?
3500 dpi idaaldirSizce dpi çok önemlimidir G300 de dpi 2500 bana yeterlimidir inanılmaz oyun oynayan birisine ?
şuan logitech m175 kullanıyorum 1000 dpi ve çok iyi.2500 yetersiz olabilirmi diyorsunuz ?
Kardeş fps oyunlarinda silah sekmeme ayari ve serii sniper ayarlarida oluyor ve silahin daha serii sıkarArkadaş Biraz Açıklamak İçin Demiş Ama Benim Bildiğim Makro Porgramı Açtıktan Sonra Kaydettiğin Tuşların Tek Tuşlu Kısayolu Ama Bilgisi Olan Yetkililer Açıkalrsan Daha Yararlı Olur![]()
Butcen 80 tl kadarsa logitech g300s iyi ama elin buyukse sıkinti cekersin ama macro tuslari cok ters ha paraya kiyarim dersen a4 tech bloodyv7 al derim hem eline oturur hem tuslari cok iyi yerdeTeşekkürler Cevabınız İçin Gecenin Bu Saatinde Pek Beklemiyordum Çok Sağolun İyi Forumlar Başka Önerisi Olan Yazabilir :
ne alırsan al img-356 alma 2.günde sol tuş ilk gün tekerlek kontak siprey istiyor evde yoksa bulaşma ve çok kibar tekeri var kırılgan...
![]()
![]()
pc kapanıca bile yeşil ışık sönmüyor açıkkende sönmüyor.
Merhaba Benim aldığım bilgisayarın yanında verilen casper mouse bozuldu yerine yeni mouse almayı düşünüyorum bilgisayarda sürekli oyun oynuyorum arada başka şeyler için ama bilgisayarın 2 kişi sürekli oyun oynuyoruz haliylede bozulunca hemen almam gerekti 60 tl ye kadar bütçem var istediğim mouse rahat olsun oyunlar için olursa iyi olur ve gerçekten sağlam mouse düşünce parçalanan dandik olmasın kablolu kablosuz farketmez ama gerçekten gerçek bir oyuncu için ideal mouse almak istiyorum sizin görüşlerinize göre alıcam kafamda pek bir mouse yok cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
10 - 20 tl eklemeniz ve g300s almanı öneririmMerhaba Benim aldığım bilgisayarın yanında verilen casper mouse bozuldu yerine yeni mouse almayı düşünüyorum bilgisayarda sürekli oyun oynuyorum arada başka şeyler için ama bilgisayarın 2 kişi sürekli oyun oynuyoruz haliylede bozulunca hemen almam gerekti 60 tl ye kadar bütçem var istediğim mouse rahat olsun oyunlar için olursa iyi olur ve gerçekten sağlam mouse düşünce parçalanan dandik olmasın kablolu kablosuz farketmez ama gerçekten gerçek bir oyuncu için ideal mouse almak istiyorum sizin görüşlerinize göre alıcam kafamda pek bir mouse yok cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler