- Reaksiyon puanı
- 358
başvuru yaptım bakalım
Arkadaşlar sakin. Ben diskoya gidiyorum. Gelin sizi de götüreyim. Yanımda 3 tane hatun olacak
siz de burada birbirinizi yiyin , adam diskolarda barlarda ohh
Arkadaşlar sakin. Ben diskoya gidiyorum. Gelin sizi de götüreyim. Yanımda 3 tane hatun olacak
Yok Buralardayım ben Denk Gelmemiştir mylife
Bu Tavrı Görürmüşüm Sen Kimsin Arkadaşım O Zaman Böyle Konuşabiliyorsun ! Defalarca Açıklanmış Ben Hiç Denk Gelmedim , Hadi Ben Denk Gelmedim " Başvuru Formunuda Hazırlayan Pesimist Ve Kimlerin mod olacağına karar verende pesimist Diye Biliyordum .! En Yetkili o Çünkü Forumda .! Söylersin Olur Biter Ben Mod. u bu adamda Atayabiliyor Diye takip mi edicem.! Yok 100 Kez Söyledik Gibi Konuşuyon ... Çoçuk Yok Karşında Biraz daha Usturuplu Konuşursan memnun olurum
Mod. Konusunda Yetkili keyloger 'da var demedim ya ondan bu çıkışın! Neyse ...
Gerek Yok Uzatmaya Kal Sağlıcakla..
Vallaha o kadar alındım ki sorma gitsin. Sadece keyloger atıyor deseydin seni süper yapacaktık bak, kaçırdın şansını.
Şimdiye kadar ki bütün alımlarda yönetim birlikte karar verdi, bundan sonrada böyle olmasını temenni ediyoruz. Kişilerin ön plana çıkmamasının gerekliliğinden bahsederken sen hala, benim ön plana çıkarılmamamdan yakındığımdan bahsediyorsun. Heralde kendimi anlatmakta zorlanıyorum kusura bakma.
Ben de başvurayım mı? Başvurabilir miyim? Başvurabilitem var mı? Vizem çıkar mı? Teşekkürler.
+ rep, emeğe saygı. :clover:
Silinmez 2 cezam mııı?
Başvurular değerlendiriliyor arkadaşlar. Pazar günü açıklanacak...
Şu ana kadar 4 üyemizin moderatörlüğü onaylandı bile...
Başvurular değerlendiriliyor arkadaşlar. Pazar günü açıklanacak...
Şu ana kadar 4 üyemizin moderatörlüğü onaylandı bile...
Hangileri?
o 4 de kim var acaba merak ettik şimdi
O haber pazar akşamına, az sabır.
Maaş,sigorta,yemek bunlardan bahsedilmemiş :huh:
Cezalarımı görmemezlikten gelir nooooooooooooollllllurrrrr donanım bölümüne mod olayım oraya havuz yaptırayım hemde tam olimpikİnce eleyip sık dokuduk arkadaşlar... Bekleyin her şey çok güzel olacak