Yeni Moderatör Adaylarımız

Reaksiyon puanı
10,315
@REDFOKS neden sinema bölümüne moderatör alımı yapılmadı?

yahu bunu söylemek bana düşmez, haddim değil, bilirim ya... söylemezsem haksızlık olacak hissi oluştu içimde.

o bölümü bu sitede hakkıyla deruhte edecek yegane kişi [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]'dır.
müracaat etmedi diye biliyorum ama, aslında buna gerek olmaması gerek. bir önceki alımda müracaat etmişti, o müracaatını geçerli kabul ederek böyle bir görevlendirme yapılabilseydi hem böyle yetenekli bir arkadaşa güzel ve naif bir jest olur, hem de bundan SDN kârlı çıkardı, buna eminim.

sadece görüşümü beyan etmek istedim, tabii ki son söz yönetimdeki arkadaşlarımıza aittir.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
@|SeYYaH| abicim, öncelikle naif iltifatlarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Modluk olayı tekrar gündeme geldiğinden beri benim sinema bölümüne mod olmamı isteyen, tavsiye eden, hatta ısrar eden tüm arkadaşlara da tek tek teşekkür ederim. :)

Şöyle bir durumu şahsım adına beyan etme ihtiyacı hissettim; Artık eskisi kadar mod olma hevesi içimden pek gelmiyor. He bu demek değil ki bu işlerden soğudum, sinemaya ilgim azaldı. Aksine, sinema tutkum her zamankinden fazla ve elimden geldiğince insalara tavsiyelerde bulunmak ve sinema bölümünü forumumuzda sürekli gündemde tutmak yegane isteklerimden biri. çünkü ben bu tutkuyu hayatımda bir felsefe edinmişim.

Yönetim kimi o bölüme mod olarak atarsa kendisine desteğim tam olacaktır ve hiç bir kırkınlığım asla vuku bulmayacaktır.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hayırlı olsun. Ekibe hoş geldiniz arkadaşlar.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. Umarım görevlerinizi en iyi şekilde icra edersiniz.

rashoaga

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı olsun, üç arkadaşa da yürekten başarılar...

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Ekibe hoş geldiniz arkadaşlar, ekibin rıza babasıyla tanıştınız mı ? :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Kolay gelsin başarılar

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
adamlar tam bi pislik çıktı rıza baba :D hayırlı olsun

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
@|SeYYaH| abicim, öncelikle naif iltifatlarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Modluk olayı tekrar gündeme geldiğinden beri benim sinema bölümüne mod olmamı isteyen, tavsiye eden, hatta ısrar eden tüm arkadaşlara da tek tek teşekkür ederim. :)

Şöyle bir durumu şahsım adına beyan etme ihtiyacı hissettim; Artık eskisi kadar mod olma hevesi içimden pek gelmiyor. He bu demek değil ki bu işlerden soğudum, sinemaya ilgim azaldı. Aksine, sinema tutkum her zamankinden fazla ve elimden geldiğince insalara tavsiyelerde bulunmak ve sinema bölümünü forumumuzda sürekli gündemde tutmak yegane isteklerimden biri. çünkü ben bu tutkuyu hayatımda bir felsefe edinmişim.

Yönetim kimi o bölüme mod olarak atarsa kendisine desteğim tam olacaktır ve hiç bir kırkınlığım asla vuku bulmayacaktır.

Boş ver zaten üyeler gardeş modlar galleş... :D

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Küçük bir ara uğrayamadık,moderatör seçimleri yapılmış .. ( Benim için daha 38 fırın ekmek kaldı :) )
Tüm eski yeni moderatör arkadaşlara çalışmalarında başarılar ... verdikleri ve bundan sonra verecekleri emekler için teşekkür ederim..

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hayırlı olsun arkadaşlar. Başarılar. (:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
40 yıllık üyeyim bir aday olamadım ya la :P

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Teşekkürler herkese :)
Umarım hepimiz için hayırlı uğurlu olur.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hayırlı olsun..:)

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
hayırlı olsun

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Beyler okur olarak tebrik etmiştim. Yazar olarak da tebrik ederim üçünüzü birden. Aynı anda. Hayırlı olsun. Allah bu sitede kocatsın.