Yeni Logo Çalışmam. (Eleştiri)

byarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, vidyo kayıtlarım için kendime yeni bir logo/imza tasarladım. Sizce nasıl olmuş? Önerilerinizi bekliyorum.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben yapmayı bilmiyorum ama bence yapabiliyorsan daha iyisini yap ve renk kırmızı siyah karışımı gibi olsun:) eleştiri istemişsin eleştirdim kötü anlama :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Videonun bir tarafında sürekli görünecek mi? tv logosu gibi.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
O zaman daha keskin ve net hatlar kullanmalısın, yoksa bu kadar soft ve buğulu duran bir logo video üzerinde iyice belirsizleşir.

byarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yapmayı bilmiyorum ama bence yapabiliyorsan daha iyisini yap ve renk kırmızı siyah karışımı gibi olsun:) eleştiri istemişsin eleştirdim kötü anlama :)

Yok anlamadım. Kırmızı siyah hım bir bakayım. Eleştirin için teşekkür ederim. =)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O zaman daha keskin ve net hatlar kullanmalısın, yoksa bu kadar soft ve buğulu duran bir logo video üzerinde iyice belirsizleşir.

Anladım Hocam. Eleştiriniz için teşekkür ederim.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Eğer bu televizyon logosu gibi duracaksa hiç belli olmaz daha dikkat çekici renkler kullanmalısın. Ve şu alttaki yazı okunmiyor.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Tabi bizim fikrimizi sorarsan biraz daha geliştirmen daha iyi olabilir.

Ama bize yap desen yapamayız :)

byarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION] anladım hocam. Eleştiriniz için teşekkür ederi. =)

[MENTION=402282]ahmetdepreli[/MENTION] anladım. Teşekkür ederim.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Sade ve belirgin olması şart.

Cookie9

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yazıyı okurken çok güçlük çektim. Gözükmesi gereken yerlere daha net renkler ve hatlar kullanman gerek. Onun dışında logo anlamsız gibi duruyor. Bu eleştri kısmıydı, diğer taraftan bakarsak güzel :thumbup1:

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
çok kötü bence sağlam logoları incele ilham al. ( aynısını kopyala yapıştır demiyorum)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Logo açıkcası olmamış. Şöyleki, eğer yazıyı öyle koyu siyah yaptıysan arka planda daha açık bir renk olmalı. Renkler canlı olmalı. Ayrıca enes arslan yazıyor sanırım tam okunmuyor, o yazı arkaplanda ki öğeye sığacak büyüklükte olursa daha güzel görünebilir.

byarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@RaizoRain üzerinde duracağım =). Eleştirin için teşekkür ederim.

@KarargahtArka plan normalde transparan forum dönüştürürken .jpeg formatında gösterdiği için öyle beyaz oldu. Eleştirin için teşekkür ederim.

@Cookie9 Anladım hocam teşekkür ederim =)

Eren Edip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bir grafik tasarimci olarak sunu diyebilirimki logo oyle kolay bir is degil. Bence hic olmamis. Ama tabi benim isim bu. Genede tasarimci olmak istersen kendini gelistirebilirsin yok amacin sadece bir logoysa bilene devretmeni tavsiye ederim...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Logoyu video üzerinde kullanacaksın.

Video boyutu ne olacak?

Maksimum büyüklükte bir LCD Televizyonda izlendiğini varsayalım.

Senin logonda yer alan o küçük yazı 82 ekran bir televizyonda 1 metre uzaktan imkansız görünmez.

hatta yazıyı geçtim yazının altındaki ok işaretleri dahi seçilmez.

Eğer bilgisayarlarda izlenecek youtube videoları boyutunda bir video olacaksa yine o logoda o yazı görünmez.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
smudge tool ve gradyeni çıkarınca boş beyaz sayfa ortasında mavi bir yuvarlak kalıyor

Alperen3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sosyal ağlarda kullandığın kullanıcı adın veya gerçek isimini yansıtan imza tarzı ama daha görsel bir amblem olabilir.

Mesala Gösterişli bir font ile kullanıcı adını yazıp üzerine oturan arslan figürü gibi birşey (soyadının arslan olduğunu farzederek)
NYO5rX.png

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Flat ve material tasarım bu ara moda bence denemelisin.

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bencede bir logo daha keskin olmalı ve yapacağın işi ifade etmeli, bunun ne olduğu bilinmiyor...

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
bende keskin hatları olmasından yanayım
bence iyi bir logo herkes tarafından elle kolayca çizilebilmeli

Eren Edip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Logonun keskinligi yumusakligi sektore firmaya ve tarza gore degisir ama anlasilir ve basit olmasi evet genelde boyle olmalidir...

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam şu an Flat tasarım moda :D Böyle uçan kaçan tasarımlara gerek yok u.u

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Video açılış ve kapanışlarda siyah bir fon önüne geçişli bir şekilde eklersen kullanışlı olabilir fakat video köşesinde sürekli duracak tv logosu tarzında kullanılacaksa direk bu hali ile kullanamazsın. Punto çok küçük ve kullanışsız yuvarlak bir shape üzerine soldaki yumuşak hatlı logoyu bindirip sağ alt köşedeki yazı ve altındaki şekli kaldır sol tarafta bulunan yumuşak hatlı tasarım üzerine okunabilir bir yazı giydirip tekrar denersen daha kullanışlı bir şey ortaya çıkabilir. Birde logolar hakkında bilgi edinmek istiyorsan vectorel çalışmalara göz atmanı öneririm. Kolay gelsin. İyi forumlar :)

byarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eleştirileriniz için hepinize teşekkür ederim. Dikkate alacağım.