Yeni Kaspersky Internet Security 2011 Version 2011 (11.0.1.400)

BeBeT0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kurulması tavsiye etmiyorum nedense win 7 sp1 kurulu olmayan bilgisayarlarda sys sorunu yarata biliyor izinler ile ilgili olarak 2-3 arkadaşımda bu sorundan dolayı başka antilere geçmek zorunda kalmışlar inş tr sp1 çıkarda kurarız :)

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
kurulması tavsiye etmiyorum nedense win 7 sp1 kurulu olmayan bilgisayarlarda sys sorunu yarata biliyor izinler ile ilgili olarak 2-3 arkadaşımda bu sorundan dolayı başka antilere geçmek zorunda kalmışlar inş tr sp1 çıkarda kurarız :)

Sorun yaratan hangi versiyon ben Version 2011 (11.0.0.232) birçok win7 e kurdum sorunsuz çalışıyor

mhmtmtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

kaspersky olmayan ve uzunca süre de olmayacak bir şeyi zorunlu kılarak program yazacak kadar gerizekalı değil. ben yükledim sys sorunu ya da başka bir sorun almadım. insanları yanlış yönlendirmeyiniz lütfen.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
kaspersky olmayan ve uzunca süre de olmayacak bir şeyi zorunlu kılarak program yazacak kadar gerizekalı değil. ben yükledim sys sorunu ya da başka bir sorun almadım. insanları yanlış yönlendirmeyiniz lütfen.

Ben V(11.0.0.232) kullanıyordum her ihtimale karşı V(11.0.0.400) masaüstü vede laptopuma kurdum her hangi bi sorun yok

BeBeT0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
insanları yanlış yönlendirmiyorum hatayı söylüyorum kaspersky eski versiyon yani 232 tr versiyonu kullanıyorsanız kaldırma yaparken dosyaları tam kaldırmıyor. regedit ve systemde dosya bırakıyor o yüzden yeni sürüme geçerkende sys hatası verebiliyor tr haricinde eng kullanankar için sorun yok nedeni nedir çözemedim ama bazılarında oluyor bazılarında olmuyor ben burda kurmayın gibi bişi söylemiyorum size kalmış bir olay bana olanı söylüyorum sadece

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
11.0.1.400 sürümü hatasız çalışıyor bende. (Windows 7)

232 sürümünde sürekli bazı bileşenler etkinleştirilemedi diyordu.
Kaldıracağınız programı revo uninstaller ile kaldırırsanız geride dosya falan kalmaz.

mhmtmtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
insanları yanlış yönlendirmiyorum hatayı söylüyorum kaspersky eski versiyon yani 232 tr versiyonu kullanıyorsanız kaldırma yaparken dosyaları tam kaldırmıyor. regedit ve systemde dosya bırakıyor o yüzden yeni sürüme geçerkende sys hatası verebiliyor tr haricinde eng kullanankar için sorun yok nedeni nedir çözemedim ama bazılarında oluyor bazılarında olmuyor ben burda kurmayın gibi bişi söylemiyorum size kalmış bir olay bana olanı söylüyorum sadece

bu şekilde belirtmeniz olumlu; ancak, sp1 yüklü olmayanda veriyor demek biraz hatalı ve yanıltıcı. zira şu anda sp1 kurulu win 7 yok; sp1 beta kurulu olanlar var sadece. kimse beta için de program yapmaz.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104

nedenini söyleyeyim :) kasperın TR ayağı yeni TR ara yüzlü dili çıkartırken geç çıkarttığı için güncellemeleri de içine sıkıştırıyor :) yapılan fanteziden dolayı çeşitli sorunlar çıkabiliyor :mrgreen:

CeFurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaspersky dan başka antiviruslere guvenmiyorum

tamam kasıyor ama eğer bilgisayarınızda çok onemli bilgileriniz varsa değer

zaten tam koruma içinde kasması şart