Yeni IPHONE Sonrası Plus Model Bulamama Sorunsalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan besa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

besa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, Iphone Eylül aylarında yeni model çıkardıktan sonra neden daha önceki serinin Plus modelleri bir anda çoğu teknoloji markette kaldırılıyor ?

8 ve X tanıtımı yapıldıktan sonra Vatan, Gold, Bimeks gibi sitelerde 7 Plus kaldırıldı. Aynı şekilde geçtiğimiz sene de 7 tanıtımı yapıldıktan sonra 6S Plus kaldırılmıştı.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Hayat sana 7 Plus yerine S8 seçebilmen için son fırsatı sunuyor.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
S8 yapma be kardes.dun inceledim oyuncak gibi.ikisini eline al oyle bi bak.

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Çünkü 7 ve 7 Plus arasında ki fiyat farkı 100TL bile değilken, Vatan gibi firmalar bu farkı 1000TL'ye yakın olarak yansıtıyorlar, bu dümen anlaşılmasın diye de, belli aralıklar ile kara borsa yapıyorlar cihazları.

Türk elektronik sektörü tamamen tehlikeli baronların elinde ve iğrenç bir hal almıştır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8 oyuncak gibi diyenleri Note 8 kulübüne davet ediyorum. Adam 7 plusdan Note 8e geçti ne yorum yapıyor görün
S8 Note 8 tasarımı benzer zaten

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Urun ortada alacak kisi gitsin baksin incelesin.ben bilmem gordugumu soylerim.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Peki gidip baktığındada aradaki ekran kamera ve tasarım gibi noktalarıda inceler

Incelesin dostum.sorun yok.s8 kalite anlaminda rezalet.resmen maket telefon gibi.gorsellere kanmamak lazim.alacak kisilere israrla tavsiyem once gidin bi elinize alin inceleyin...

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Incelesin dostum.sorun yok.s8 kalite anlaminda rezalet.resmen maket telefon gibi.gorsellere kanmamak lazim.alacak kisilere israrla tavsiyem once gidin bi elinize alin inceleyin...
Doğru incelemek önemli ancak malzeme kalitesiz değil cam kullanıldığı için narin.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Doğru incelemek önemli ancak malzeme kalitesiz değil cam kullanıldığı için narin.

Narin evet.sam amca yapiyo biseyler hakkini yemem.ama olmamis net.note8 girsin piyasalara ona bakmak lazim.benim icin sam amirali her zaman icin note serisidir.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar, Iphone Eylül aylarında yeni model çıkardıktan sonra neden daha önceki serinin Plus modelleri bir anda çoğu teknoloji markette kaldırılıyor ?

8 ve X tanıtımı yapıldıktan sonra Vatan, Gold, Bimeks gibi sitelerde 7 Plus kaldırıldı. Aynı şekilde geçtiğimiz sene de 7 tanıtımı yapıldıktan sonra 6S Plus kaldırılmıştı.

Bu mağazalardan çok, Apple'ın satış stratejisi olabilir.

SDN Canlı yayınlarından birinde @KeremEnginar bahsetmişti, 64 GB hafıza seçeneği yoktu, ya 32 ya da 128 almak zorunda kalıyordu kullanıcılar.
--- Gönderi Güncellendi ---
Biz bağlamadık oyuncak denilmiş ona itiraz ettik.

İtirazı kendi bölümlerinde yapabilirseniz süper olur arkadaşlar, konuda 13 mesaj var ve arkadaşımızın sorusuna yanıt yok.

Size konuşmayın, tartışmayın demiyorum elbette. Ancak önce arkadaşımızın sorusuna yanıt verelim, sonra geyik yapalım yapacaksak.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Apple Store'dan 32 7 Plus 4000 vatanda 4450
Sebep bu belki de Plus'u o fiyatla o ettiği kar mağazaya yetmediği için kaldırıyor git Apple'dan al daha ucuz zaten.
@lgsever @Murat Burç her konuyu Android ve Note 8'e bağlamayın yahu.
Adam S8'e oyuncak demiş
Ben de tasarım benzerliği olan Note 8 ile bahsi geçen 7 Plus arasında kıyas yaptım konudan iddia ettiğiniz kadar konudan çıkma söz konusu değil illa birine laf söyleyecekseniz bana değil olayı başlatanlara söyleyin.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Simdi bende girip sagdaki soldaki konulari basip trollerim hic sorun degil.
Eger konudan saptirilacaksa konu,o sekilde oynayalim oyunu madem bundan sonra.bu mudur yani.ilk gelen cevap farkli kulvarda olunca kimse kusura bakmasin,alinmasin yorumlara.ayrica android tarafindaki kuluplere ozellikle yazmamaya calisiyorum.ama ios kuluplerinde adam rahat rahat gelip 'napcan onu yea sunu al'tarzinda cevaplar var.

besa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple Store'dan 32 7 Plus 4000 vatanda 4450
Sebep bu belki de Plus'u o fiyatla o ettiği kar mağazaya yetmediği için kaldırıyor git Apple'dan al daha ucuz zaten.

Adam S8'e oyuncak demiş
Ben de tasarım benzerliği olan Note 8 ile bahsi geçen 7 Plus arasında kıyas yaptım konudan iddia ettiğiniz kadar konudan çıkma söz konusu değil illa birine laf söyleyecekseniz bana değil olayı başlatanlara söyleyin.

Hocam, mesajımı daha dikkatli okursan, ben Vatan'da vb. yerlerde Plus modelinin hiç bulunmadığını belirtiyorum.

Alacaksan ben satayım 7 plus :p

Hocam, teşekkürler. Benim sadece dikkatimi çekti, geçtiğimiz yılda aynı şekilde yeni model çıkınca eski modelin Plus'u satıştan kaldırılmıştı, sebebini sorguladım sadece :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hocam, teşekkürler. Benim sadece dikkatimi çekti, geçtiğimiz yılda aynı şekilde yeni model çıkınca eski modelin Plus'u satıştan kaldırılmıştı, sebebini sorguladım sadece :)

Yüksek ihtimalle satış politikası dediğim gibi. :)

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Ellerinde kalan stoklar buyuk ihtimalle yuksek fiyattan girdi.zararina elden cikarmada yapamiyorlar.oralarda dususun kirali yasanir yakinda.3600 civari 7 plus lar donmeye baslar yakinda(kendi fikrimdir.piyasayi kendimce boyle okuyorum.bakalim gorelim)