Yeni iPad mi Asus Transformer TF101 mi?

aderanc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler çok ciddi karar verdim tablet bilgisayar alacağım. Ancak yeni iPad'i de kullandım çok hoşuma gitti Asus Transformer TF101 de. Şimdi ne iPad'in Apple olmasından vazgeçebiliyorum ne de Asus'un android olmasından. Bir türlü karar veremedim. Kullanma amacım şu olacak; oturma odasında ailemle otururken sırf internet için kocaman laptopu kucağıma almak istemiyorum veya odama gidip masaüstü bilgisayarın başında çakılı kalmak istemiyorum. Sabahları gazete okumak, yolculuklarda kitap okumak ve yaz okulunda ders notu tutmak için düşünüyorum. Özellikle de yaz okulunda ders notu tutmak için. Şimdi Asus'ta el yazısını direk jpeg olarak alıp not defterinin içinde kayıt ediyor. Şu klasik el yazısını tanıyıp bilgisayar harfi ile yazan çeşidinden değil. Bu da çok hoşuma gitti. Acaba iPad için de bu program var mı? Siz hangisini tavsiye edersiniz? Her türlü önerme, öneri ve tavsiyeleri bekliyorum.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
telefon cephesinde android, ios ile yarışır hale geldi ama tablet cephesinde ios hala önde. tablet = ipad desek abartmış olmayız bence. :)

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
windows destekli bir tablet al hem android hem linux hem vindows dual boot edersin :P
ios aldinmi baska bisey yukleyemezzsin .