Yeni internet fiyatları 02.12.2011

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
oha be yuh be bizi yolmaya doyamadı ttnet

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaş ben 1 yıl yalın net 8 mbit taahhütlü internet kullanıyorum bu fiyatlar bize geçerlimi acaba?

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
çok pahalı. ee özelleştirirseniz olacağı budur. özelleştirme meraklısı adamlara oy verin önce, sonra sövün pahalı diye.

columbiaa_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet ne yaa ?? ben smileadsl kullanıyorum 7 yıldır 8 mbt bağlantı hızım var evin kablo tesisatını değiştirdim 12 mbt çıktı hız ama ben 10 kullanabiliyorum aydada 30 lira ödüyorum ? bence ilk başta ttnettten ziyade piyasadaki diğer sağlayıcıları gezin derim

dostname

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNET i arayıp sordum.Şuan kullandığınız paketlere herhangi bir zam söz konusu değilmiş.
Yeni abone olacakları ilgilendiriyor bu fiyatlar ancak TTNET in sağı solu belli olmaz 2013 te herkese toplu zam yapar bu ......ler

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Valla ttneti kapatıp uydunete geçtim. 1Mbit'e 29 tl veriyorum ne kopma var ne hız düşmesi. eğer apartmanda oturuyorsanız ve kablotvde varsa apartmanınızda hiç düşünmeyin derim. yakında 3mbit bağlatıcam 49TL/AY

Aynen katılıyorum. 1 Mbit = 29 TL + Teledünya = 38Tl.
İnternetten dizilerimi izliyorum, indirmelerimi yapıyorum.
Şimdilik gayet memnunum.
Ben de 3 Mbit düşünüyorum yakında.
Bölgenizde olanak varsa kaçırmayın.

Heyamula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu işin tahahhüt bitimide var diyorum kendilerini ve az kaldı o tarihe...

hpdesktop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben iş için degil evde arada nete bakıp film izlemek için kullanıyorum.60 tl verceksem sinemada izler,kafede internete girerim bu n fiyat böle ya.hem hayatın parçası yapıyolar hemde bizne kardeşim kullanma fazla buluyosan diyorlar.

Corch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TTNET i arayıp sordum.Şuan kullandığınız paketlere herhangi bir zam söz konusu değilmiş.
Yeni abone olacakları ilgilendiriyor bu fiyatlar ancak TTNET in sağı solu belli olmaz 2013 te herkese toplu zam yapar bu ......ler

Oh, rahatladım. :laugh:

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İmkanı olan varsa hiç beklemeden TTNET'ten kurtulsun!

Hatta daha önceden TTNEt kullanıp da bu kölelikten kurtulmuş arkadaşların sayısını merak ediyorum. Facebook'da bi sayfa açıp insanları bu beladan kurtarmalılar.

Beni yaz hocam o listeye. Superonline ADSL' e geçtim. Grubu kur hemen ordayım...