Wab Sharan
Doçent
Arkadaşlar bu sabah yeni güncelleme gelecek de Türkiye'de bu saatlere yakın geliyor bakıyorum hala platform hatası veriyor sizce kaç gibi gelir. Benim gibi sabırsızlar yeni ajanı çok merak ediyoruz 

Saat sabah 9 gibiArkadaşlar bu sabah yeni güncelleme gelecek de Türkiye'de bu saatlere yakın geliyor bakıyorum hala platform hatası veriyor sizce kaç gibi gelir. Benim gibi sabırsızlar yeni ajanı çok merak ediyoruz![]()
silah ücretleri sonu 50 olan sayılar oldu hep. Çok saçma değil mi gereksiz yere zorlaştırıyorlarArkadaşlar bu sabah yeni güncelleme gelecek de Türkiye'de bu saatlere yakın geliyor bakıyorum hala platform hatası veriyor sizce kaç gibi gelir. Benim gibi sabırsızlar yeni ajanı çok merak ediyoruz![]()
Hocam ha 1 saat önce gelmiş ha 1 saat sonra neden çok acelecisinizGüncellemeyi saat 6'da yükledim zaten, platform hatası veriyor yani Türkiye'ye daha yayınlamadı sanırsam güncellemeyi Riot Games. Güncellemeyi en geç alan ülkelerdeniz ama saat dilimimizle o kadar da ileride değiliz ama maalesef bekliyeceğiz... Hintli yayıncılar şimdinin yayınlara başlamış![]()