Soru Yeni Güncelleme Kaç Gibi Gelir ?

Wab Sharan

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Arkadaşlar bu sabah yeni güncelleme gelecek de Türkiye'de bu saatlere yakın geliyor bakıyorum hala platform hatası veriyor sizce kaç gibi gelir. Benim gibi sabırsızlar yeni ajanı çok merak ediyoruz :)

Reaksiyon puanı
8,191
O kadar iyi bir karakter değil heyecanlanmayın ?

Oyunu mahvettiler ya karakterlerin hepsine nerf geldi neredeyse. İnşallah eski oyun zevki devam eder.

qRaxy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar bu sabah yeni güncelleme gelecek de Türkiye'de bu saatlere yakın geliyor bakıyorum hala platform hatası veriyor sizce kaç gibi gelir. Benim gibi sabırsızlar yeni ajanı çok merak ediyoruz :)
Saat sabah 9 gibi

Wab Sharan

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Güncellemeyi saat 6'da yükledim zaten, platform hatası veriyor yani Türkiye'ye daha yayınlamadı sanırsam güncellemeyi Riot Games. Güncellemeyi en geç alan ülkelerdeniz ama saat dilimimizle o kadar da ileride değiliz ama maalesef bekliyeceğiz... Hintli yayıncılar şimdinin yayınlara başlamış :D

Mehmet Berke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
silah ücretleri sonu 50 olan sayılar oldu hep. Çok saçma değil mi gereksiz yere zorlaştırıyorlar

Reaksiyon puanı
8,191
Güncellemeyi saat 6'da yükledim zaten, platform hatası veriyor yani Türkiye'ye daha yayınlamadı sanırsam güncellemeyi Riot Games. Güncellemeyi en geç alan ülkelerdeniz ama saat dilimimizle o kadar da ileride değiliz ama maalesef bekliyeceğiz... Hintli yayıncılar şimdinin yayınlara başlamış :D
Hocam ha 1 saat önce gelmiş ha 1 saat sonra neden çok acelecisiniz :D Oyun açıldığı gibi girene ödül falan verilmiyor ki.

Wab Sharan

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Arkadaşlar şu anda güncelleme geldi, oyuna girebiliyoruz, birazdan deneyimleyeceğim yeni ajanı :)