- Konuyu başlatan
keyloger
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 237
Tarayıcılrın cookieleriyle alakalı...
Sağ tarafı kapattım, 1-2 konuya girdim evet kendiğinden açılıyor.
Benim için çok iyi bir şey ama istemeyenler de var işte.![]()
Arkadaşlar daha önce kırmızı olarak işaretlediğim yere bir kere tıklamam yeterliydi forumda her sayfa açmamda tekrar çıkmıyordu fakat sımdı her açtıgım sayfa da çıkıyor ve herseferinde oraya tıklama durumumda kalmak sinir bozucu. kalıcı olarak saklamak mumkun mu.?
zaten hiç açmıyorum sağ tarafı yavaşlattiği için.Ama ali abi sen yinede geri nasıl getirebileceğimide yaz şimdi ne olur ne olmaz![]()
yeni sunucuya geçtikten sora, profilimizden mesajlara ulaşamıyoruz. geçen gün bu konudan yazmak istedim, ne ki keyloger usta "yarın (bugün) düzelmiş olacak" demişti... ve hala değişen bişey yok. biz profilden açtığımız konu ve mesajlarımıza hala ulaşamıyoruz.
@keyloger usta, DUYURULUR!
ALPARS™;2108019 dedi ki:![]()
Hocam profilimden açtığım konulara ve mesajlara bakamıyorum.
Kusura bakma görmedimDiğer arkadaşlarınla aynı konudan bahsediyorsun.İlgileniyoruz.
![]()
Telefondan artık foruma giremez oldum,bekleki forum açılsın.Ha telefonun netinde sorun olsa diğer sitelerde hiç sorun yok.:crying:
Pc dende aşırı şekilde yavaş forum,kaç kere foruma girmek istiyorum çok bekletiyor.
İnşallah düzelir,valla böyle olursa gelen gideni aratacak.
Yavaş forum istemezük,eskisi hızlı idi yav.:laugh:
İşiniz zor .Allah Kolaylıklar versin.Farkındayız, üzerinde çalışıyoruz. Beklenmedik sorunlar oluştu...