Yeni Forum Sunucusuna Geçiş (Sorunları Bu Konudan Bildirelim)

KaNKaWaReZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mozilla'dan Adblock Yapın, İnternet Explorer'den Ve ya Alternatif Tarayıcılardan Reklamlara Tıklayın Bunları Yapmak 5 Dakika Zaman Almaz :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bu arada forumun günlük tekil ziyaretçi sayısı 100 bini aştı :D [MENTION=25391]keyloger[/MENTION]'ın işi zor walla

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Troy sevinçten hızını alamamışsın anlaşılan. :D Çİft dikiş gitmişsin. :D

CLOUD

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bu database error gene çıktı piyasaya ... :s

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bazen mesaj yazıp "Cevapla"ya tıkladığımda "Sayfayı terketmek istediğinize emin misiniz?" diyor. Konuların hangi üyeler tarafından görüntüleniyor olduğu gözükmüyor vs.

Geçiş bayağı bir önce yapılmış galiba da sorunlar devam ediyor anlaşılan, o yüzden buraya bildiriyoruz galiba.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
bu, internet explorer kullanirken bende de oluyor [MENTION=25391]keyloger[/MENTION].

Bazen mesaj yazıp "Cevapla"ya tıkladığımda "Sayfayı terketmek istediğinize emin misiniz?" diyor. Konuların hangi üyeler tarafından görüntüleniyor olduğu gözükmüyor vs.

Geçiş bayağı bir önce yapılmış galiba da sorunlar devam ediyor anlaşılan, o yüzden buraya bildiriyoruz galiba.

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir de mesela bazen, bir konuya cevap yazacağım, hızlı cevap kısmına tıklıyorum, metin kutusunda yazım imleci çıkıyor ama hiçbir şey yazamıyorum. Sayfayı yeniliyorum falan öyle düzeliyor ancak.

CLOUD

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir de mesela bazen, bir konuya cevap yazacağım, hızlı cevap kısmına tıklıyorum, metin kutusunda yazım imleci çıkıyor ama hiçbir şey yazamıyorum. Sayfayı yeniliyorum falan öyle düzeliyor ancak.

aynı sorun bende de oluyor...bazen alıntıya basıyorum alıntı yapılacak metin çıkmıyor.öyle takılıp kalıyor sayfayı yenilemem gerekiyor.