teşekkür ederim yanlız bişey sormak istiyorum 128 bit ile 256 bit arasındaki fark nedir bu sanırım 128 bit1050ti alabilirsiniz.Ama Gaming X versiyonunu alın.
Darboğaz yapmaz mı?1050ti alabilirsiniz.Ama Gaming X versiyonunu alın.
sizce nasıl birşey almalıyım hocam sizde fikir verebilirsinizDarboğaz yapmaz mı?
İşlemciye yük bindiren oyun oynamazsa birşey olmaz hocam.Darboğaz yapmaz mı?
Aradakı fark ıkı kat bellek ve GPU hızıdır.teşekkür ederim yanlız bişey sormak istiyorum 128 bit ile 256 bit arasındaki fark nedir bu sanırım 128 bit
Youtube'da baktım da i3 2120+GTX1050Ti ile Battlefield 1, Dying Light gibi oyunları akıcı bir şekilde oynatıyormuş.İşlemciye yük bindiren oyun oynamazsa birşey olmaz hocam.
--- Gönderi Güncellendi ---
Aradakı fark ıkı kat bellek ve GPU hızıdır.
GTX1050Ti ekran kartını alabilirsiniz.sizce nasıl birşey almalıyım hocam sizde fikir verebilirsiniz
ben fazla singel oyun oynamam gemelde pubg battlegraunds felan o oyunlarda oynamak için tabi normal oyunlardada kullanırım ama çok aşırı olmaz sanırım yani size göre bu ekran kartı uyar dimi arkadaşın söyledği gibi darboğaz felan yapma olasılığı nedirİşlemciye yük bindiren oyun oynamazsa birşey olmaz hocam.
--- Gönderi Güncellendi ---
Aradakı fark ıkı kat bellek ve GPU hızıdır.
Hocam oyunda optimizasyon sıkıntısı var.Sistemim İ7-7700 ve GTX1080 mediumda 24FPS?Pubg oynamak istiyorsanız CPU değiştirmeniz gerekiyor. i7-6700 + 1060 sistem ile low ayarlarda anca oynayabiliyorum.
kafam karıştı doğrusu şimdi alamaya gidecektim ekran kartını ama bir sorun olurmu acaba bide işlemci patlamasın başıma :SHocam oyunda optimizasyon sıkıntısı var.Sistemim İ7-7700 ve GTX1080 mediumda 24FPS?
Hocam PUBG gibi optimizasyon sıkıntılı oyunlar oynamayacak iseniz 1050ti alın.kafam karıştı doğrusu şimdi alamaya gidecektim ekran kartını ama bir sorun olurmu acaba bide işlemci patlamasın başıma :S
450W PSU besler hocam.Yalnız o güç kaynağı büyük sıkıntı.
450W PSU yeter hocam.pubg oynıcam ama o zaman çözüm güç kaynağımı işlemcimi hangini değiştireyim![]()
İ5 7400 ila değiştirin bu arada Anakart modeliniz nedir?pubg oynıcam ama o zaman çözüm güç kaynağımı işlemcimi hangini değiştireyim![]()
İ7 6700 alın,ama Kaya26 Hocamda demiş zaten:pegatron IPXSB -H61 yazıyor ama
peki battlefield 1 de felan nasıl olur hocam ondadamı aynı sorunu yaşarımİ7 6700 hocam Kaya26 Hocamda demiş zaten:
İ7 6700 ve GTX1060 sistemimle ''LOW''da anca oynuyorum demişti.
Bende İ7 7700 ve GTX1080 sistemimle Mediumda 24FPS alabiliyorsam.
Sizde Lowda 13 FPS alırsınız tahminimce.
Bu yüzden PUBG u oynamaktan bıkarsınız hocam,Tetrisi 3FPS de oynama gibi birşey.
Battlefield 1 Ultrada oynatır sıkıntı yok hocam.60+FPS de.peki battlefield 1 de felan nasıl olur hocam ondadamı aynı sorunu yaşarım
anladım kardeşim teşekkür ederim güç kaynağı yeterli şuan sanırım 300 w fiyatlarına bakayım belki alırım 1 tane güç kaynağı ama işlemciler pahalı sanırımBattlefield 1 Ultrada oynatır sıkıntı yok hocam.60+FPS de.
450W PSU ve G4560 alın.Hem uygun.Kesinlikle besler ve darboğaz yapmaz.Bu işlemci adamım benim.Tabi gönül İ7 lerden yanaanladım kardeşim teşekkür ederim güç kaynağı yeterli şuan sanırım 300 w fiyatlarına bakayım belki alırım 1 tane güç kaynağı ama işlemciler pahalı sanırım
Anakartı değişmeden o işlemciyi değişemezsiniz. İşlemciyi ancak 2. nesil bir işlemciyle değişebilirsiniz. Gtx 1050ti uygunduranladım kardeşim teşekkür ederim güç kaynağı yeterli şuan sanırım 300 w fiyatlarına bakayım belki alırım 1 tane güç kaynağı ama işlemciler pahalı sanırım
Youtubeda benchmarklarina bakabilirsiniz,960 ile 1050 nin arasında +15FPS fark var.bosa 1000 tl lık ekran kartı alma donanımları o kadar guclu degıl o yuzden gtx 960 ısını gorur 600 lıra yuksek kart almanı onermem