Soru Bilgisayarım için ekonomik ama iyi donanım tavsiyesi

TropicBeat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şimdi arkadaşlar, ben para biriktiriyorum ve bilgisayar almak istiyorum. Şu anda elimde bir bilgisayar var ama beni delirtiyor ve bazen onu kırmak istiyorum

Özellikleri :

İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz

Ram 4 Gb

Sistem Türü 64 bit

(win 10)

Böyle bir bilgisayar ve hiç bir işime yaramıyor bende yeni bir bilgisayar almak yerine parçalarını almayı az da olsa dahada ucuz buluyorum ama sistemlerden anlamıyorum.

İhtiyacım olan bilgisayar sizce nedir, anlayan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

(enfazla 6000 liralık bir bilgisayar karşılayabilirim)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Şimdi arkadaşlar, ben para biriktiriyorum ve bilgisayar almak istiyorum. Şu anda elimde bir bilgisayar var ama beni delirtiyor ve bazen onu kırmak istiyorum

Özellikleri :

İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz

Ram 4 Gb

Sistem Türü 64 bit

(win 10)

Böyle bir bilgisayar ve hiç bir işime yaramıyor bende yeni bir bilgisayar almak yerine parçalarını almayı az da olsa dahada ucuz buluyorum ama sistemlerden anlamıyorum.

İhtiyacım olan bilgisayar sizce nedir, anlayan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

(enfazla 6000 liralık bir bilgisayar karşılayabilirim)
Sıfırdan bir sistem toplamanız sizin yaranıza olacaktır. O vakte kadada geforce now aboneliği alabilirsiniz. İkinci el pazarında intel i7 3770 işlemci, kingston fury hyperx 2x8 GB RAM'i sahibinden ilanlarına bakarak yükseltme yapabilirsiniz.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,452
Hdd ile pc kullanıyorsan azap ızdırap olur.
SSD al anakartında sata 3 portuna bağla kullan. Hiç yoktan iyidir

Eski sata 2 portuna bağlama eğer bağlarsan maks 280mb okuma yazma ile çalışır bellek.

GalaxySal80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
O sisteme yatırım yapmak ölü yatırım olabilir. Fakat i7-3770 tabanlı bir şey yapılabilir fakat ben de üstteki gibi sıfırdan yenisinin dizilmesi taraftarı olacağım.