Soru Yeni çıkan Poco F4 GT alınır mı?

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Epey'den özelliklerine baktım ve açıkçası çok beğendim.

Tek gözüme batan noktası hafıza kartı takılamıyor olması.

Lakin şu özelliklerin olması beğenme sebebim oldu:

1) AMOLED Ekran
2) Bildirim Ledi
3) NFC

Sizce bu cihaz şu anki cihazım Mi 10T Lite kadar güncelleme alır mı? Mi 10T Lite'den bu cihaza geçmek istiyorum.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

1) AMOLED Ekran
2) Bildirim Ledi
3) NFC

Sizce bu cihaz şu anki cihazım Mi 10T Lite kadar güncelleme alır mı? Mi 10T Lite'den bu cihaza geçmek istiyorum.
Yerinde olsam böyle bir tercih yapmazdım.Android ile devam edeceksen S22 almanı tavsiye ederim.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Neden böyle bir tercih yapmazdın peki?
Hocam Xiaominin yazılım tarafı sıkntılı,ön kamerada 4k video yok,kamerasında ois yok.Bugün S22 alsan hem ön hemde arka kamera 4k 60fps video çekebiliyor.Android cihazlarda sosyal medyaya storie attığın zaman ciddi bir kalite kaybı oluyor.Samsung sosyal medya için S22 ailesine özel bir optimizasyon yaptı.Fiyatların bu kadar tavan yaptığı bir ortamda Apple yada Samsung dışında bir tercih yapmak bana göre kumar.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401

1) AMOLED Ekran
2) Bildirim Ledi
3) NFC

İlk amoled ekranlı redmi modeli olan redmi not 10'u kullanıyorum,ekran konusunda gerçekten başarılı olduğunu söyleyebilirim. yıllardır Samsung cihazlar kullandım onlarda da amoled panel vardı,redmi'nin amoled panelleri gerçekten kalitesini belli ediyor. Elimde hem redmi note 10 hem de Samsung Galaxy a31 var,ekranlara baktığın zaman ikisi de gerçekten iyi hatta Samsung'un ekranı beyaz renklerde biraz daha sarıya kaçıyor.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Hocam Xiaominin yazılım tarafı sıkntılı,ön kamerada 4k video yok,kamerasında ois yok.Bugün S22 alsan hem ön hemde arka kamera 4k 60fps video çekebiliyor.Android cihazlarda sosyal medyaya storie attığın zaman ciddi bir kalite kaybı oluyor.Samsung sosyal medya için S22 ailesine özel bir optimizasyon yaptı.Fiyatların bu kadar tavan yaptığı bir ortamda Apple yada Samsung dışında bir tercih yapmak bana göre kumar.
Instagram'daki kalite düşmesi sorunu Play Store'daki Photoshop'dan belirli boyutlara getirerek çözülebiliyor. Tabii ki Apple'ın hızına göre gereksiz yere uğraş oluyor. Fakat yine de bu sorundan mağdur olan arkadaşlar varsa bir araştırırsa iyi olur diye söyledim.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Instagram'daki kalite düşmesi sorunu Play Store'daki Photoshop'dan belirli boyutlara getirerek çözülebiliyor. Tabii ki Apple'ın hızına göre gereksiz yere uğraş oluyor. Fakat yine de bu sorundan mağdur olan arkadaşlar varsa bir araştırırsa iyi olur diye söyledim.
hocam rehber paylaşabilir misiniz acaba?

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Ne demek,sağolun hocam

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422

1) AMOLED Ekran
2) Bildirim Ledi
3) NFC

hocam ben poco x3 pro kulanıyorum f3 gt yede bakma şansım oldu çogu xiaomi samsung modelinede bu miui 13 hiç güzel değil tamam performansı güzel yağ gibi akıyor ekranı falan güzel ama bende snaprdagon 860 olmasına rağmen arayüzde saçma sapan donmalar oluyor rahatsız edicek düzeyde değil ama ben samsung arayüzünde böyle bir sorun bulabılecegini sanmam illa poco f4 gt alıcaksan biraz bekle derim sürekli güncelleme getiriyorlar güzelim telefonları harap ediyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

1) AMOLED Ekran
2) Bildirim Ledi
3) NFC

kullanım amacınız ne olucak oyun için adaptif tetikler falan var ama ?

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
hocam ben poco x3 pro kulanıyorum f3 gt yede bakma şansım oldu çogu xiaomi samsung modelinede bu miui 13 hiç güzel değil tamam performansı güzel yağ gibi akıyor ekranı falan güzel ama bende snaprdagon 860 olmasına rağmen arayüzde saçma sapan donmalar oluyor rahatsız edicek düzeyde değil ama ben samsung arayüzünde böyle bir sorun bulabılecegini sanmam illa poco f4 gt alıcaksan biraz bekle derim sürekli güncelleme getiriyorlar güzelim telefonları harap ediyorlar

1) AOD'u kullanabilmek için ve şarj tasarrufu için AMOLED ekran istiyorum.
2) Cep telefonuna kart okutabilmek için NFC istiyorum.

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
1) AOD'u kullanabilmek için ve şarj tasarrufu için AMOLED ekran istiyorum.
2) Cep telefonuna kart okutabilmek için NFC istiyorum.
ya alınır hocam ya s22 s20 falan diyenlere bakmayın dolu dolu taş gibi telefon cidden alıcaksanız durmayın fiyatın hakkını veriyor

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,321

1) AMOLED Ekran
2) Bildirim Ledi
3) NFC

Öncelikle telefon alırken isteklerini bir kağıda yaz.Biz sana burada birşeyler öneririz ama önemli olan senin ihtiyacını karşılayabilecek bir telefon alman onuda sen bizden daha iyi bilirsin...

Bence S22 alın derim

Daha iyi ekran
Daha iyi kamera
Daha iyi marka

3'ünden sebep ben olsam samsung alırım.Samsung 4 yıl güncelleme garantisi veriyor.Üstelik satarken samsung Daha fazla para eder.Samsungun satış sonrası hizmeti xiaomi'den daha iyi daha yaygın bir servis ağı var.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Arkadaşa benim yaşadıklarımı anlatın ders olsun kendisine ?

Şavmi mi bir daha asla şuan saati satışa çıkardım, s21 fe ile anlaşamadılar ?

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Arkadaşa benim yaşadıklarımı anlatın ders olsun kendisine ?

Şavmi mi bir daha asla şuan saati satışa çıkardım, s21 fe ile anlaşamadılar ?
Ne sorun yaşadın Xiaomi'de? Ben şu an Mi 10T Lite kullanıyorum, cihaz 10 numara, 5 yıldız çalışıyor. Tek sıkıntısı Instagram bildirimleri çok geç geliyor. Bu sorunu da Instagram'ı arka plana atarak çözdüm.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Ne sorun yaşadın Xiaomi'de? Ben şu an Mi 10T Lite kullanıyorum, cihaz 10 numara, 5 yıldız çalışıyor. Tek sıkıntısı Instagram bildirimleri çok geç geliyor. Bu sorunu da Instagram'ı arka plana atarak çözdüm.
Buglar diyim hayal dünyanı geniş tut, kameraya ois koymaktan aciz bir marka, 12 pro çıktı, kağıt üzerinde s22 plus dengi ama alakası yok plusta ki özellikler yok su toz dayanıklılığı yok, zoom 20x koymuş ama mi note 10 pro da 50x var senin buna hiç yoksa 30x koyman lazım hatta adın xiaomi olduğu için 50x bile koyabilirsin.

2 xiaomi kullandım yerden yere vurmuyorum bilen bilir çokta övdüğüm bir marka hepte derim Samsung un potansiyel tek rakibi xiaomi başkada rakibi yok Android te.

Ama bunlar yetmiyormuş gibi iphone Samsung tan pahalıya satıyor.

Ve satış stratejisi sıfır, adamlar her telefonu her ülkede satmıyor, mesela 12 ultra çıkınca Türkiyeye ve avrupada çoğu ülkeye gelmeyecek.
Kat etmesi gereken çok yol var, ama ilk kat ettikleri yol fiyatlar oldu.

Bluetooth çok fazla kopuyor WiFi çok fazla kopuyor bunlar başlı başına mide bulandırıcı, mi watch s1 active aldım arayüzleri xiaomide değişemedim ama s21 fe de değişiyor onu geçtim daha sonra saatte saçmalamaya başladı güncellemelerle şimdi elden çıkarıyorum.
Xiaomide ciddi yazılım problemleri var, fiyat yükseltmeten önce yazılımı çözmeliler, zira hızlı giden atın bku seyrek düşer

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Buglar diyim hayal dünyanı geniş tut, kameraya ois koymaktan aciz bir marka, 12 pro çıktı, kağıt üzerinde s22 plus dengi ama alakası yok plusta ki özellikler yok su toz dayanıklılığı yok, zoom 20x koymuş ama mi note 10 pro da 50x var senin buna hiç yoksa 30x koyman lazım hatta adın xiaomi olduğu için 50x bile koyabilirsin.

2 xiaomi kullandım yerden yere vurmuyorum bilen bilir çokta övdüğüm bir marka hepte derim Samsung un potansiyel tek rakibi xiaomi başkada rakibi yok Android te.

Ama bunlar yetmiyormuş gibi iphone Samsung tan pahalıya satıyor.

Ve satış stratejisi sıfır, adamlar her telefonu her ülkede satmıyor, mesela 12 ultra çıkınca Türkiyeye ve avrupada çoğu ülkeye gelmeyecek.
Kat etmesi gereken çok yol var, ama ilk kat ettikleri yol fiyatlar oldu.

Bluetooth çok fazla kopuyor WiFi çok fazla kopuyor bunlar başlı başına mide bulandırıcı, mi watch s1 active aldım arayüzleri xiaomide değişemedim ama s21 fe de değişiyor onu geçtim daha sonra saatte saçmalamaya başladı güncellemelerle şimdi elden çıkarıyorum.
Xiaomide ciddi yazılım problemleri var, fiyat yükseltmeten önce yazılımı çözmeliler, zira hızlı giden atın bku seyrek düşer
Bir telefonun hiç ama hiç kullanmadığım bir özelliği varsa o da kamerasıdır. O yüzden ne zoom miktarı ne de ois benim için hiç problem değil.

Ne Bluetooth ne de Wi-Fi problemini kesinlikle ama kesinlikle yaşamadım.

kaanx1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Eğer Poco F4 GT modeli hakkında detaylı bir incelemeye ihtiyacınız varsa buradan rehbere ulaşabilirsiniz.