S
SDN Anonim 645270
SDN Okuru
Linux kullanmasam bile ileride dual boot olarak kullanacağım Rehbere de bakarız o zaman Eline sağlık.
daha önce kubuntu kullandım güzeldi ama bilgisayara format atmak zorunda oldum . şimdi başkasını denemek istiyorumAllah bilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni mi başlayacaksınız efendim?
Onlar masaüstü ortamları.linux mint indireceğim ama mate cınnamon xfce bunlar nedir ?
peki hangisi daha iyiOnlar masaüstü ortamları.
Cinnamon.peki hangisi daha iyi
peki teşşekürlerCinnamon.
Lamer olmadığına inanıyorum.?Allah bilir.
Lamerleri velet zannediyorsunuz ama herkes bu işe lamerlikten başlıyor.Lamer olmadığına inanıyorum.?
Hangi ünlü hacker hatırladığım kadarıyla hackerlığın yazılı olmayan kurallarında hiç bir şekilde insanların hack yaptığından haberdar olmaması vardı.Lamerleri velet zannediyorsunuz ama herkes bu işe lamerlikten başlıyor.
Ünlü hacker bile orkun ışıtmak ropörtajında açıkladı.
Evet bende öyle oldum. Bende gösterişciydim ama biryerden sonra olmaz. Madem Hacking yapıyorsun insanlara açık açık kali kullanıyorum Allah bilir ne yaptığımı falan gibi cümleler kurma dostum.Lamerleri velet zannediyorsunuz ama herkes bu işe lamerlikten başlıyor.
Ünlü hacker bile orkun ışıtmak ropörtajında açıkladı.
Adam hiçbir şey söylemiyor ama yakalanıyor.Hangi ünlü hacker hatırladığım kadarıyla hackerlığın yazılı olmayan kurallarında hiç bir şekilde insanların hack yaptığından haberdar olmaması vardı.
Benim için bir sıkıntı yok ki illegal bir işe kalkışmıyorum, biz virüsleri sanal makine ortamında test edip rapor halinde yazıyoruz.Evet bende öyle oldum. Bende gösterişciydim ama biryerden sonra olmaz. Madem Hacking yapıyorsun insanlara açık açık kali kullanıyorum Allah bilir ne yaptığımı falan gibi cümleler kurma dostum.
Senin gözünden her kali kullanan lamer,hacker özentisi mi?Evet bende öyle oldum. Bende gösterişciydim ama biryerden sonra olmaz. Madem Hacking yapıyorsun insanlara açık açık kali kullanıyorum Allah bilir ne yaptığımı falan gibi cümleler kurma dostum.
Kali sadece hacking değil ileride bir AV projesi var bence içindeki toollar ile çok yardımcı olacak.Senin gözünden her kali kullanan lamer,hacker özentisi mi?
Hayır Tabiki Sadece Yaş ve Açık konuşmasından sordum. Bir hacker ben kali kullanıyorum veya Ne yaptığımı Allah bilir demez. bu sebepten sordum. Zaten arkadaş Hacker Veya Lamer değilmiş. Siber güvenlik ile uğraşıyormuş Virüsleri sanal ortamda test ediyormuş.Senin gözünden her kali kullanan lamer,hacker özentisi mi?
Sen fakir ben fakir onlar maadır....Virüsü bende'de test edebilirsin.
Sende iyi birisin Peki Virüsü TW ilemi test Edeceksin benden yoksa ben test mi edeceğim ?Sen fakir ben fakir onlar maadır....
Keşke biraz daha iyi bir bilgisayarım olsaydı arkadaşlar da kabul etmiyor test.
Ama darkwithcem sağolsun çok iyi bir insan. Siz de öylesiniz.
İstersen kendi bilgisayarında deneyelim ama vmwarede yapmamızı öneririm.Sende iyi birisin Peki Virüsü TW ilemi test Edeceksin benden yoksa ben test mi edeceğim ?
Hayır ben hala terminali için kullanırım.Linux'un arayüzü windows'tan daha güzel ama sırf oyunlar için kalıyorum. Windowsta arayüzünü Linux gibi yapsa Linux kullanıcısı kalmaz.
Blmm keyiften keyife değişir.Hayır ben hala terminali için kullanırım.
Zaten benim bilgisayarda Yapacağız. Uzaktan erişim (TW) ile sizmi yapacaksınız benim laptopdan ? Yoksa ben tek deneyipmi size atayım.İstersen kendi bilgisayarında deneyelim ama vmwarede yapmamızı öneririm.
Ben size örneği atim siz sanal makinede test edin olur muZaten benim bilgisayarda Yapacağız. Uzaktan erişim (TW) ile sizmi yapacaksınız benim laptopdan ? Yoksa ben tek deneyipmi size atayım.
olur. İsterseniz size benim laptopda kendini deneyebilirsiniz internetiniz iyi ise.Ben size örneği atim siz sanal makinede test edin olur mu
pek değil, masaüstünü felan göremiyorum ama çok şey de yapabiliyorumolur. İsterseniz size benim laptopda kendini deneyebilirsiniz internetiniz iyi ise.
Bunu Syphex dedi. .dBasarili.