Yeni Apple Tv ile İlgili Sorularım Var?

vbb_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1)Apple tv kurulumu nasıl?
2)Mağza olarak appstore kullanıyor?
3)Kutu aldıktan sonra yayınlar için Ek ücretler veriyor muyuz?
4)Filmleri internet üzerinden izliyoruz?
5)Bunun için Ekstra bir inceleme videosu gelecek mi?

Ürün çok dikkat çekiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1- HDMI kablosunun bir ucunu apple TV'ye diğer ucunu televizyonuna takıyorsun. kurulum bitti :)
2- yeni tanıtılan (09.09.2015) apple tv için apple store gelecek.
3- HBO, netflix NBL gibi yayınlar için ekstra ücret ödemene gerek yok, sadece internet kotan olsun yeter.
4- itunes üzerinden satın aldığın ya da kiraladığın filmleri internet üzerinden izliyorsun.
5- youtube üzerinde mutlaka bununla ilgili bir sürü yayın çıkacaktır.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Üstteki vatandaş çoğu şeyi zaten söylemiş. Bende ekstra olarak şöyle bir şey söyleyeyim,

Film izleyebilmeniz için, istediğiniz filmi kiralamanız gerekiyor. Ve bu da, bir ücret gerektiriyor. (Yanlış hatırlamıyorsam 1 haftalığı 12-16TL arasında değişiyor.)
Ve para verip, kiraladığınız filmi izleyebilmek için internet bağlantınız olmak zorunda​.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bence Apple tv alana kadar, dijital bir platformun sinema paketi cam modülünü al tv ye tak ( tabi tv uyymluysa) başka ücret ödemeden izle. Hem alete para ver hem içeriklere para ver bilmiyorum ne kadar akıl karı, kişiden kişiye göre değişir ama ben almam şahsen.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bende almam bunu alana kadar d smart yada kablo tv bağlatirim daha iyi

denizbülent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hbo netflix NBL,NBA,MLS,Hulu plus,Wwe,ufc,nfl,xfinity tv gibi ve daha bir cok kanal uyelikleri icin pm ain arkadaslar.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bence Apple tv alana kadar, dijital bir platformun sinema paketi cam modülünü al tv ye tak ( tabi tv uyymluysa) başka ücret ödemeden izle. Hem alete para ver hem içeriklere para ver bilmiyorum ne kadar akıl karı, kişiden kişiye göre değişir ama ben almam şahsen.

Eski nesil Apple TV almak yerine bu yapılabilir ama yeni tanıtılana store ve Apple Music falan da geliyor.