- Konuyu başlatan
kayacaN0
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 223
şimdi ileriye bakcak olursak hangisi daha mantıklı çünkü bu işi ilerletmek istiyorum hangisi bana daha çok işe yarar
Öğrenebilirim dersen programlama daha avantajlışimdi ileriye bakcak olursak hangisi daha mantıklı çünkü bu işi ilerletmek istiyorum hangisi bana daha çok işe yarar
bende başlamayı düşünüyorum yakında c# a bu video serisini bitirdikten sonra c# da nasıl bir seviyeye gelirimÖğrenmek istediğin dili bilmiyorum ancak bende 3-4 gün önce başladım öğrenmeye.C# öğreniyorum.Youtube'da Enes Bayram'ın derslerine bakabilirsin özellikle C# dersleri çok iyi anlatıyor.Her konuya özel video yapmış 3-4 dk lık sıkılmıyorsun.
enes bayram diye bir youtube kanalı buldum aynı maymuna anlatır gibi anlatıyor baya iyiyBTK akademiye de bak derim her şeyi çok temelden anlattığı için baştan sona izlerken sıkıcı oluyor eğitimleri ama işin düştükçe gerekli her şey var
Ne kadar bir seviyeye gelirsin bilemem ama gerçekten video çok iyi anlatıyor bence videoların hepsini izledikten sonra kavrarsın.bende başlamayı düşünüyorum yakında c# a bu video serisini bitirdikten sonra c# da nasıl bir seviyeye gelirim
alıyorum zaten yine de saoleğitim alabilitrsin
BTK akademiden öğrenebilirsin.İlk önce merhaba. Yazılım öğrenmek istiyorum, ama hiç bir şey bilmiyorum yani 0'dan başlayacağım. Nasıl öğrenebilirim? Hangi programlar gerekli? Beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.