• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru YAZILIM İSİ SAĞLAM MI

EL PATRON_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam selamlar. Şimdi yakın zamanda phyton öğrenmeye başladım ilgimi çekti zevk de veriyor gireyim ise dedim şu an uğraşıyorum günlük 2 saat 3 saat belli olmuyor. Tavsiye ettiğiniz eğitim yeri, sitesi vs varsa da yazar mısınız.Bir de ben bu işten ne zaman para kazanilmaya başlanılacagini merak ettim( birde ne kadar kazanılır detaya girmek isterseniz).

_Zaur_

Rektör
Reaksiyon puanı
23,589
1- Site yazılımcısı ol.
2- Alış - satış İlan sitesi aç
3- Pemium özelikler ekleyerek para kazan.

Fikir tutarsa yapabilirsen, her ay kazançın 10% kısmı benim

Reaksiyon puanı
233
1- Site yazılımcısı ol.
2- Alış - satış İlan sitesi aç
3- Pemium özelikler ekleyerek para kazan.

Fikir tutarsa yapabilirsen, her ay kazançın 10% kısmı benim
Bunların hiç birine gerek yok. Burası TR. 3 ay Python öğrenen, Amazon'da genel müdür oluyor.

bita

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam selamlar. Şimdi yakın zamanda phyton öğrenmeye başladım ilgimi çekti zevk de veriyor gireyim ise dedim şu an uğraşıyorum günlük 2 saat 3 saat belli olmuyor. Tavsiye ettiğiniz eğitim yeri, sitesi vs varsa da yazar mısınız.Bir de ben bu işten ne zaman para kazanilmaya başlanılacagini merak ettim( birde ne kadar kazanılır detaya girmek isterseniz).
Hocam daha başlarken ne zaman para kazanacağını mı soruyosun? Amacın para kazanmak mı yoksa o işten zevk alıyor olman mı? Bir yoldan gidersen zaten mutlaka o işten yemek çıkar sana ama daha başındayken paraya odaklanırsan motivasyonunu yitirirsin bence. O yüzden hevesin varken öğren hevesini yitirince de zorla da olsa devam et çünkü o heves kaybını çoğu kişi yaşıyor ve asıl kalan öz yazılımcı tayfa o kısmı geçenlerin arasından çıkıyor. Para kazanmaya gelecek olursak sandığım kadarıyla hangi alanda çalışma yapacağını bilmeden Python'a başlamışsın. Önce hangi alanda para kazanmak istiyosan hangi alanda zevk duyacağını düşünüyosan onu seç ve ona göre yazılım öğren. Zaten Python ile bir çok alanda çalışma yapabilirsin. İstediğin alanı seçincede Python ile o alan üzerine çalışma yapmaya başlarsın.