Yazılım İçin Hafif Ergonomik Laptop

robotcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar, yeni bir bilgisayar almaya karar verdim. Halihazırda Dell 7577 Laptopum olmasına rağmen yeni bilgisayarımı yazılım ve siber güvenlik alanlarında kendi kendime gelişebileceğim, bozduğumda arkasından bakmayacağım sadece kendime zaman ayırdığım zamanlarda keyif alacağım bir laptop almak olacak. Peki neden yeni bir laptop alıyorum şöyle ki Dell 7577 ortalama ağırlığın üzerinde olduğundan taşıması zor oluyor ve oyuncu bilgisayarı olduğundan bana çok fazla geliyor. Yeni bilgisayarda aradığım özellikler ve bütçem aşağıda yazılı, şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

-- Kod yazabileceğim ergonomik bir klavye.
-- Film izlemek için FullHD ekran çözünürlüğü ve kaliteli ses çıkışı. (Bu konuda Dell 7577'yi çok beğeniyorum.)
-- Oyun oynamayacağım fakat beni gün içerisinde pişman etmeyecek bir işlemci.
-- Ne kadar hafif olursa benim için o kadar iyi.
-- Açık renk olmaması mümkünse siyah.

robotcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
3200 TL seviyelerinde bu cihaz vardı ama şuan stoklarda yok. Stoklara gelirse bu ürünü öneririm.

Lenovo Yoga 520 Intel Core i3 8130U 4GB 128GB SSD Windows 10 Fiyatı

Lenovo V330-15IKB Intel Core i5 8250U 4GB 1TB + 128GB SSD R5 Fiyatı
Bu olabilir bence. 8 GB RAM gerekli değilse iyi olur bu SSD ve HDD ile.

İki laptopta dokunmatik ekran herhalde ama ben dokunmatik istemiyorum. Birde dvd olması fazladan ağırlık hocam

robotcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ultrabook modelleri zaten çok modeli olan bir bilgisayar tipi değil. Bu fiyat bandında da hem çok kötü donanıma sahip olmayan hemde taşınabilir ürün yok maalesef. Eğer ciddi manada öyle bir ürün istiyorsanız bu ürüne bakabilirsin.

Dell Inspiron 5570 Intel Core i7 8550U 8GB 256GB SSD Radeon Fiyatı

Hocam bu fiyat beni aşar gerçekten belkide ilerde alabilirim ama şuanlık değil. Dediklerinize katılıyorum, şuan zaten kafamda ürün belirleyip hafta black friday de almak.

Dokunmatik değil.

Pardon yanlış görmüşüm demekki, şimdi inceliyorum ürünü.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bu olabilir bence. 8 GB RAM gerekli değilse iyi olur bu SSD ve HDD ile.

Hocam ürünü inceledim gayet güzelmiş, şuanlık bunu almayı düşünüyorum bakalım incelemem daha devam edecek.

Son düzenleme:

robotcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar tekrardan merhaba,

Önerilen bu ürünü hepsiburada' da Black Friday indirimiyle almayı düşünüyorum. Fakat yarına kadar hala önerilere açığım. Tek merak ettiğim 4GB ram yeterli olur mu bir de ekran kartı AMD, oyun oynamayacağım fakat yinede kararsızım açıkçası.