İndirim Havit Gamenote H2002e 699 TL

XPlasma

Asistan
Reaksiyon puanı
56

Kulaklık yanlış hatırlamıyorsam bu fiyata birkaç yerde daha satılıyor. Ben diğerlerine göre birazcık daha güvenilir bulduğumdan amazon linki koydum.

Screenshot_20250502_224323_Akake.jpg

Kulaklığın fiyatı H2230D'nin bile altına düşmüş. Bu fiyata anakartınızın ses kartı iyise doğru düzgün rakibi yok gibi görünüyor. Mikrofon testleri bu fiyata gayet yeterli gibi. Müzik performansı hakkında net bir bilgi bulamadım maalesef. Bu fiyattaki kulaklığın zaten abartı iyi bir müzik performansı olmayacaktır diye düşünsemde net bir şey demeyeceğim. Bulabildiğim kadarıyla dip ses harici bir sorunda yok gibi. Kullanan birisi aydınlatma yapabilirse sevinirim

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
110
Bu senenin başında aldık bu kulaklığı bizdeki model jak girişliydi sesler 10 saniyede bir git gel yapıyodu belki bize öyle denk geldi bilmiyorum.

XPlasma

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Sesler git gel yapıyodu gidiyo bir kaç saniye sonra geri geliyodu başka bir laptopda denedik yine aynı problem oldu jak belki aldığım üründe vardı problem bilmiyorum iade ettik direk.
Havitin bazı ürünleri bozuk çıkabiliyordu. Bir değişim yapmayı deneseydiniz keşke.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
110
iade edip böyle uğraşmiyim almışken kaliteli olsun diyip hyperx 2 cloud wireless aldım 2k ya

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,503
Bende olsam almazdım

Sormaman için söyliyim. Neredeyse aynı fiyata almıştım.
Canyon Corax GH-5A modelini, 3-4 yıl kullandım banamısın demedi.
En son kulağa denk gelen deri soyuldu delirip tümden soydum bende tüm derileri.
Öyle durumda bile tıpış tıpış sattım 2 elde.

Son düzenleme:

XPlasma

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Kullanıcı sorunu fazla olan bir kulaklığa bu kadar para vermeni istemiyoruz da ondan kardeşim cebindeki paranı düşündüğümüz için söylüyoruz
Kulaklık parolapara kullanınca 350TL'ye denk geliyor ne parası? Neredeyse bedavaya geliyor işte. H2002P modelini kullanıyorum markada modelde gayet iyi zaten. Herhangi bir sorunda yaşamadım asla.
Bende olsam almazdım

Sormaman için söyliyim. Neredeyse aynı fiyata almıştım.
Canyon Corax GH-5A modelini, 3-4 yıl kullandım banamısın demedi.
En son kulağa denk gelen deri soyuldu delirip tümden soydum bende tüm derileri.
Öyle durumda bile tıpış tıpış sattım 2 elde.
Kulaklığın linkini atabilirmisiniz? Merak ettim bende şimdi.😀

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,503
Kulaklık parolapara kullanınca 350TL'ye denk geliyor ne parası? Neredeyse bedavaya geliyor işte. H2002P modelini kullanıyorum markada modelde gayet iyi zaten. Herhangi bir sorunda yaşamadım asla.

Bulabilirsen senindir.
Bi süre önce Baküye yeni getiriyorlardı bu markayı sonra dahada gelmedi bu kulaklıktan :D

XPlasma

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Bulabilirsen senindir.
Bi süre önce Baküye yeni getiriyorlardı bu markayı sonra dahada gelmedi bu kulaklıktan :D

Evet biraz bakındım. Türkiyeye gelmemiş sanırsam.
Rampage'in marka bastığı modellerden biriymiş. Her ne kadar ses kartı olsada rampage'in marka basması bana pek güven vermedi.

Bir kaç incelemesine bakarım.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
991

5 kuruşun dahi olsa ziyan olmasın ama sen diyorsan ki ben sorun yaşamadım o zaman saygı fuarım kardeşim

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,503
Evet biraz bakındım. Türkiyeye gelmemiş sanırsam.
Rampage'in marka bastığı modellerden biriymiş. Her ne kadar ses kartı olsada rampage'in marka basması bana pek güven vermedi.

Bir kaç incelemesine bakarım.
Rampage varmış hakkatten ama bende 3.5 jack girişliydi neyse belki materyal kalite farkı vardır ama bana iyi dayandıydı.
Çok kez bilgisayardan uzaklaşınca kulağımdan fıırlamıştı :D

XPlasma

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Rampage varmış hakkatten ama bende 3.5 jack girişliydi neyse belki materyal kalite farkı vardır ama bana iyi dayandıydı.
Çok kez bilgisayardan uzaklaşınca kulağımdan fıırlamıştı :D
Fabrika çıkışlı olarak bir iki parça değiştirebiliyorlar. Muhtamelen ondan dolayıdır. Markanın geçmişi ile alakalı pek bir şey bulamadım. Net iyidir kötüdür. Bir şey diyemem ama Rampage'in marka bastığı Dareu harici kaliteli marka pek gördüm diyemem.😀

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,503
Fabrika çıkışlı olarak bir iki parça değiştirebiliyorlar. Muhtamelen ondan dolayıdır. Markanın geçmişi ile alakalı pek bir şey bulamadım. Net iyidir kötüdür. Bir şey diyemem ama Rampage'in marka bastığı Dareu harici kaliteli marka pek gördüm diyemem.😀
Çalışıyorsa kurcalama. Neyi tutarsak sonu zaten Çine gidiyor :D shsksjsjdhshh