Yazıcıyı tanıtamıyorum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsn_bsr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsn_bsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
HP F2180 yazıcı var Hp nin sitesinden win7 için yayınladıkları driver ı yüklüyorum ancak usb yi takınca pc kabul etmiyor.Yazıcının tüm ek programlarını yüklüyor ancak yazıcıyı yüklemiyor.usb kablosunu takmamı istiyor o anda takıyorum bir süre sonra aygıt yüklenemedi diyor ve yazıcı yüklenmiyor.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Yazıcı için yüklediğiniz bütün driverleri kaldırın,Aygıtlar ve yazıcılar bölümüne girerek hp aygıtını kaldırın,sistemi yeniden başlatın sonra yazıcıyı takmadan driveri yükleyin,aygıtı sonra takacağım seçeneği çıkması lazım onu işaretleyin kurulum bittikten sonra aygıtınızı takın.(bu arada 32 ve 64 bit olan değişik driverler var sisteminizle uyumlu olan driveri indirdiğinizden emin olun)her ihtimale karşı tekrar linkten kontrol edin
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=en&dlc=en&cc=us&product=3177562&

hsn_bsr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Söylediğiniz şekilde yaptım ancak yazılımın hala kurulu olduğunu söylüyor .yani yüklemeye geçerken baska aygıt kur bu kurulu vs gibi şeyler çıkıyor.dökümanlarını aradım hp nin pc de hatta Your Unistaller i kullandım regeditten kurulu programlara girdim ordan kalıntılarını sildim tekrar denedim ama değişen bişey yok.instal e geçerken bu program yüklü diyor :S