daha önce gayet güzel yazıyordum öğretmenlerim örnek gösterirdi fakat şu an yazım aşırı kötüNerden bilelim daha önce nasıl yaziyosun şimdi nasıl yazıyosun ?
Sınıf ?daha önce gayet güzel yazıyordum öğretmenlerim örnek gösterirdi fakat şu an yazım aşırı kötü
10Sınıf ?
Nasıl bir yazı bi örnek atarmısın ?
Doktora gitmen iyi olacaktır. Eskiden gayet güzel yazarken şimdi birdenbire yazının kötüleşmesi elinin titremesi falan belki nörolojik bir soruna işaret ediyordur. sen ne olur ne olmaz bir nöroloji uzmanıyla görüş, muayene ol. Ama çok panik yapma, başka sebeplerden kaynaklanıyor da olabilir. Mesela çok fazla çay kahve tüketimin var mı ya da spor için supplement kullanıyor musun, l karnitin gibi bazı supplementler titreme yapabiliyor kullandım oradan biliyorum. Ya da düzenli kullandığın bir ilaç var mı? çok fazla stres yaşıyor musun strese bağlı bile olabilir. Bir de ne kadar süredir bunu yaşıyorsun? Başka belirtilerin var mı baş dönmesi, baş ağrısı gibi ya da kendinde fark ettiğin bir şey. dediğim gibi panik yapma ama mutlaka iyi bir doktor bul araştır muayene ol ihmal etme.eskiden gayet güzel el yazım vardı fakat şu sıralar el yazım kötü yazı yazarken zorlanıyorum bazı harfleri yazamıyorum elim titreyip kalıyor sizce doktora gitmeli miyim ?