Yazı yazmak için klavye önerisi

Reaksiyon puanı
3,029
Günde birkaç bin kelime yazacağım, bunun için rahat ve tuşa basma hissiyatı fena olmayan bir klavye arıyorum. Başta mavi switch mekanik klavyelere baktım fakat compact tasarım arıyorum, Gamepower Warlock Compact alacaktım fakat hiçbir yerde stoğu kalmamış. Bazen oyun oynadığım için alacağım klavyenin oyun oynarken çok cıvıtmamasını istiyorum. Neticede rahat ve uzun ömürlü bir klavye arıyorum. Bütçe olarak esnek davranabilirim ama 300TL'nin üzerine çıkmayı pek istemiyorum. Logitech'in MK 240 modeline baktım ama pandemiden dolayı bir mağazada denemeye çekiniyorum. Sizlerin rahat ve yazma hissiyatı iyi klavye önerisi varsa duymak isterim.
Logitech_MK240_Nano_Wireless_Keyboard_&_Mouse_Combo.png

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Dostum bence compacttan uzak dur çünkü daha sıkışık olacağı için harfler hızlı yazmada yanlış tuşa basabilirsin normal olarak. Red veya black switch al klik sistemi olmadığı için pat pat ses çıkarmazlar rahatsız olmazsın.

Reaksiyon puanı
3,029
Dostum bence compacttan uzak dur çünkü daha sıkışık olacağı için harfler hızlı yazmada yanlış tuşa basabilirsin normal olarak. Red veya black switch al klik sistemi olmadığı için pat pat ses çıkarmazlar rahatsız olmazsın.
Sessiz olması şart değil zaten şuan kullandığım klavye epey gürültücü. Blue switch Gamepower Warlock nasıldır?