17xKerem
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Merhaba, ben yatarken telefonumu şarja takip öyle uyuyorum telefona herhangi zarar verir mi? Verirse ne olur?
Son düzenleyen moderatör:
%50 şarjla kaç saat kullanıyorsunuzSağlıklı değil, yüzde 30’dayken şarja takıp 80’e geldiğinde şarjdan çekmeniz en doğrusu olacaktır. Ben o şekilde kullanıyorum.
Yanlış bilgilendirme. Böyle bataryasının ömrünü en kısa zamanda tüketmiş olursun.Sağlıklı değil, yüzde 30’dayken şarja takıp 80’e geldiğinde şarjdan çekmeniz en doğrusu olacaktır. Ben o şekilde kullanıyorum.
Batarya sağlıklıysa ve şarj cihazın orijinal se sorun olmaz. Durum aksineyse, batarya patlayabilir ve yangın çıkarabilir.merhaba,ben yatarken telefonumu şarja takip öyle uyuyorum telefona herhangi zarar verirmi? verirse ne olur?
Çok zararli bataryani öldürür ve şişirir şiştikçede patlama ihtimali doğar elimde patlanişti hiç tavsiye etmem telefon tamirdeydi cimbiz değdiği gibi içindeki öfkeyi kusar gibi patladimerhaba,ben yatarken telefonumu şarja takip öyle uyuyorum telefona herhangi zarar verirmi? verirse ne olur?
hepsi için geçerli değil ve tam bir kesinti olmuyorBunun bir sorun olacağını düşünmüyorum, zaten bir arkadaş daha yazmış bende şarj fullenince kesiliyor diye biliyorum.
Merhabalar,merhaba,ben yatarken telefonumu şarja takip öyle uyuyorum telefona herhangi zarar verirmi? verirse ne olur?
şarj etme. pil sağlığın için ciddi olumsuz etki yaratır.merhaba,ben yatarken telefonumu şarja takip öyle uyuyorum telefona herhangi zarar verirmi? verirse ne olur?
forum ikiye bölündüMerhabalar,
Şarj %100 olduğunda elektrik akımı otomatik olarak kesildiği için problem yaşayacağınız sanmıyorum.
İyi Forumlar...
Ahahaha ikiye bölündüğü filan yok herkesin alışkanlıkları farklıforum ikiye bölündü![]()
OPPO A55'te de kalibre edebiliyor muyuz? Yöntemi var mı?Ahahaha ikiye bölündüğü filan yok herkesin alışkanlıkları farklıBen şarja ne zaman ihtiyaç duyarsam o zaman %100 yapıyorum
Ayrıca kalibre ediyorum ki bu yapılması gereken birşey bence
![]()
Hocam elbette edilebiliyor ancak biz yanlış bilgi veriyormuşuz, @Kayn gelip doğru bilgiyi paylaşsın sizinle.OPPO A55'te de kalibre edebiliyor muyuz? Yöntemi var mı?
Estağfurullah bu zamana kadar yanlış bilgi verdiğinizi görmedim.Hocam elbette edilebiliyor ancak biz yanlış bilgi veriyormuşuz.
Çok teşekkür ederim, Elimden geldiğince kullanıcı deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum.Estağfurullah bu zamana kadar yanlış bilgi verdiğinizi görmedim.![]()