Yasal film indirme sitesi var mı?

Sayın Berk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar merhaba. netflix gibi online izlemeli değil de indirmeli site var mı? yasal olan...

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
evet. bilgisayara indirmek. nedir o yol.
İnternet Download Manager programı tabiiki de.Deneme sürümünü kullanıp dene.Hızı takdire şayan.Çok konu açıldı bununla ilgili film indirme siteleri artık boş bu program ile işini çok daha kolay hallediyorsun.Al burada ilgili konuyu açmıştım.

Sayın Berk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İnternet Download Manager programı tabiiki de.Deneme sürümünü kullanıp dene.Hızı takdire şayan.Çok konu açıldı bununla ilgili film indirme siteleri artık boş bu program ile işini çok daha kolay hallediyorsun.Al burada ilgili konuyu açmıştım.
doğrudur hocam fakat ben normal yollardan film izlemek istiyorum.

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
ücretli olarak indirebilirsin.zaten film indirmek yasak.bunun yasalı nasıl olacak :)

Sayın Berk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
önce sakin ol.burada sana yardımcı olmaya çalışıyoruz.sen ise atarlanıyorsun
çok biliyormuş edasıyla yaklaşmayın o zaman. bilmiyorum demek zor değil. mesela bir filmi netflix'ten izlersek bu yasaldır. dvd olarak satın alırsak da yasal olur. fakat google'a film izle diyip 50 tane reklam çıkan yerden izlersek bu yasal değildir. bunu ben de biliyorum.

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
çok biliyormuş edasıyla yaklaşmayın o zaman. bilmiyorum demek zor değil. mesela bir filmi netflix'ten izlersek bu yasaldır. dvd olarak satın alırsak da yasal olur. fakat google'a film izle diyip 50 tane reklam çıkan yerden izlersek bu yasal değildir. bunu ben de biliyorum.
madem sen o kadar biliyorsun ,bizim cevaplarımızı beğenmıyorsun neden soruyorsun?Netflix dediğin Hollandalı bir limited şirket olan Netflix International B.V. tarafından sunulmaktadır.sen daha hangi yasadan bahsettiğini bilmiyorsun.önce sen tam olarak ne istediğini açık açık belirtmelisin.elma ile armudu karıştırma.neyse senle daha fazla uğraşmayacağım.ne halin varsa gör

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Öhm öhm, arkadaşlar lütfen.

Windows 10 kullanıyorsanız, Netflix'teki filmleri Netflix uygulamasıyla Bilgisayarınıza yasal olarak indirebilirsiniz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Google Play Filmlerde indirme seçeneği var diye biliyorum. Satın alıp indiriyorsun ve direk senin oluyor ama nasıl iniyor bir PC dosyası olarak mı iniyor hiç bir fikrim yok. PC'den izleme seçeneği var diye biliyorum ama dediğim gibi ne formatta iniyor hiç bir fikrim yok.
Apple'ın İtunesinde de indirme seçeneği olması lazım.

Sayın Berk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
madem sen o kadar biliyorsun ,bizim cevaplarımızı beğenmıyorsun neden soruyorsun?Netflix dediğin Hollandalı bir limited şirket olan Netflix International B.V. tarafından sunulmaktadır.sen daha hangi yasadan bahsettiğini bilmiyorsun.önce sen tam olarak ne istediğini açık açık belirtmelisin.elma ile armudu karıştırma.neyse senle daha fazla uğraşmayacağım.ne halin varsa gör
ben çok biliyorum demedim ki... dikkat et konu açmışım zaten soru sormak için. en azından bilmediğim konuda yorum yapmıyorum. film indirmek yasak diyorsun. film indirmenin yasak olduğuna dair dayanağın ne? google play'den telefona film indirebiliyorsun.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Yasal olanlar ücretli oluyor yalnız

Sayın Berk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yasal olanlar ücretli oluyor yalnız
tamam. ben ücretsiz olsun demedim ki.

---- Mesajlar birleştirildi ----

ayrıca sen netflix'in yapımcı şirketini falan söyleyip neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamadım ki. benim sorum sade ve net. size tavsiyem bilmiyorum demeyi öğrenin. bana gelip hollanda menşeili site falan diyorsun. mağarada yaşamıyorum korkma...

Son düzenleme: