Sayın Berk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
arkadaşlar merhaba. netflix gibi online izlemeli değil de indirmeli site var mı? yasal olan...
Amaç filmi bilgisayara indirmekse site yerine çok daha basit farklı bir yol var.Geri dönüşünü bekliyorum...arkadaşlar merhaba. netflix gibi online izlemeli değil de indirmeli site var mı? yasal olan...
evet. bilgisayara indirmek. nedir o yol.Amaç filmi bilgisayara indirmekse site yerine çok daha basit farklı bir yol var.Geri dönüşünü bekliyorum...
İnternet Download Manager programı tabiiki de.Deneme sürümünü kullanıp dene.Hızı takdire şayan.Çok konu açıldı bununla ilgili film indirme siteleri artık boş bu program ile işini çok daha kolay hallediyorsun.Al burada ilgili konuyu açmıştım.evet. bilgisayara indirmek. nedir o yol.
doğrudur hocam fakat ben normal yollardan film izlemek istiyorum.İnternet Download Manager programı tabiiki de.Deneme sürümünü kullanıp dene.Hızı takdire şayan.Çok konu açıldı bununla ilgili film indirme siteleri artık boş bu program ile işini çok daha kolay hallediyorsun.Al burada ilgili konuyu açmıştım.
Normal yol derken? Filmi internetten izleyeceksen başlığı yanlış yazmışsın düzelteyim istiyorsandoğrudur hocam fakat ben normal yollardan film izlemek istiyorum.
normal yol derken yasal olanı kastettim. başlıkta hata yok.Normal yol derken? Filmi internetten izleyeceksen başlığı yanlış yazmışsın düzelteyim istiyorsan![]()
ne istediğim gayet açık. sen anlamadıysan ne yapayım? yoksa yoktur. ben var demedim var mı dedim zaten.ücretli olarak indirebilirsin.zaten film indirmek yasak.bunun yasalı nasıl olacak![]()
önce sakin ol.burada sana yardımcı olmaya çalışıyoruz.sen ise atarlanıyorsunne istediğim gayet açık. sen anlamadıysan ne yapayım? yoksa yoktur. ben var demedim var mı dedim zaten.
çok biliyormuş edasıyla yaklaşmayın o zaman. bilmiyorum demek zor değil. mesela bir filmi netflix'ten izlersek bu yasaldır. dvd olarak satın alırsak da yasal olur. fakat google'a film izle diyip 50 tane reklam çıkan yerden izlersek bu yasal değildir. bunu ben de biliyorum.önce sakin ol.burada sana yardımcı olmaya çalışıyoruz.sen ise atarlanıyorsun
madem sen o kadar biliyorsun ,bizim cevaplarımızı beğenmıyorsun neden soruyorsun?Netflix dediğin Hollandalı bir limited şirket olan Netflix International B.V. tarafından sunulmaktadır.sen daha hangi yasadan bahsettiğini bilmiyorsun.önce sen tam olarak ne istediğini açık açık belirtmelisin.elma ile armudu karıştırma.neyse senle daha fazla uğraşmayacağım.ne halin varsa görçok biliyormuş edasıyla yaklaşmayın o zaman. bilmiyorum demek zor değil. mesela bir filmi netflix'ten izlersek bu yasaldır. dvd olarak satın alırsak da yasal olur. fakat google'a film izle diyip 50 tane reklam çıkan yerden izlersek bu yasal değildir. bunu ben de biliyorum.
ben çok biliyorum demedim ki... dikkat et konu açmışım zaten soru sormak için. en azından bilmediğim konuda yorum yapmıyorum. film indirmek yasak diyorsun. film indirmenin yasak olduğuna dair dayanağın ne? google play'den telefona film indirebiliyorsun.madem sen o kadar biliyorsun ,bizim cevaplarımızı beğenmıyorsun neden soruyorsun?Netflix dediğin Hollandalı bir limited şirket olan Netflix International B.V. tarafından sunulmaktadır.sen daha hangi yasadan bahsettiğini bilmiyorsun.önce sen tam olarak ne istediğini açık açık belirtmelisin.elma ile armudu karıştırma.neyse senle daha fazla uğraşmayacağım.ne halin varsa gör
tamam. ben ücretsiz olsun demedim ki.Yasal olanlar ücretli oluyor yalnız
ayrıca sen netflix'in yapımcı şirketini falan söyleyip neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamadım ki. benim sorum sade ve net. size tavsiyem bilmiyorum demeyi öğrenin. bana gelip hollanda menşeili site falan diyorsun. mağarada yaşamıyorum korkma...madem sen o kadar biliyorsun ,bizim cevaplarımızı beğenmıyorsun neden soruyorsun?Netflix dediğin Hollandalı bir limited şirket olan Netflix International B.V. tarafından sunulmaktadır.sen daha hangi yasadan bahsettiğini bilmiyorsun.önce sen tam olarak ne istediğini açık açık belirtmelisin.elma ile armudu karıştırma.neyse senle daha fazla uğraşmayacağım.ne halin varsa gör