Bunun için eklenti yok.slm arkadaşlar sizler sayesinde youtube olayını gerçekleştirdim size sorum youtubeye uploadda yapılması için gereken eklentiyi nerden bulabilirm
Bunun için eklenti yok.
Ayrıca glype ile kurulan siteler YouTube upload'da bir sorun çıkarmıyor diye biliyorum.
Böyle bir sorunu yeni duyuyorum.teşekkür ederim fakat upload yapmaya çalışırken şöyle bir hata alıyorum bununla ilgili yapabileceğimiz bir şey varmı acaba
The requested URL returned error: 404
Yine ben başını ağrıtacağım anticor, yeter artık rahat bırak beni dersen valla haklısın
Şimdi ben tekrar yükledim youtube açıyor videolar falan da izlenebiliyor artık. Fakat www.youtube.com şeklinde yazılınca girmeyip timeout oluyor. Ama YouTube - Broadcast Yourself. yada sadece youtube.com yazınca sorunsuz açıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
Bir sorum daha olacak form bölümünde youtube.com yazsın istiyorum bunu nasıl yapabilirim.. Adres yazmaya gerek kalmasın yazılı olarak açılsın istiyorum yani sayfanın.
Yardımların için şimdiden teşekkürler )
Böyle bir sorunu yeni duyuyorum.
Glype'ın forumuna baktım aynı hatayı alan biri olmuş (o, myspace'e girememiş). Bu hata için init.php'yi değiştirmişler. Denemek istersen dosyayı buradan indirebilirsin.
Evet, sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Sitenize girince direk olarak belirlediğiniz bir adresin açılması için:
1. setup.php'de Unique URLs kapalı konuma getirin.
2. Daha sonra siteniz üzerinden, direk açılmasını istediğiniz siteye girin. Bu işlemin ardından tarayıcıda .....browse.php?u=594896..... şeklinde bir adres yazacaktır. Bu adresin tamamını kopalayın.
3. index.html dosyası oluşturun ve içerisinekodunu ekleyin.Kod:<script>***Kopyaladığınız Adres***"</script>
4. Domain'iniz için anasayfanızı oluşturduğunuz index.html olarak ayarlayın.
Bunun için, upload/themes/glype/main.php dosyasındaki
satırınıKod:<input type="text" name="u" id="input" class="urlinput" size="40">
olarak değiştirmelisin.Kod:<input type="text" name="u" id="input" class="urlinput" size="40" value="İstediğin Adres" />
Url kutusunda yazması için: ......
Anlattıklarımı doğru şekilde yaptıysan hiçbir sorun çıkmıyor. Defalarca denedim, hatta forumda deneyen arkadaşlar da olmuş. Onlarda da bir sorun çıkmamış.
PHP 5+ ve cURL özellikleri kurulum için yeterli bildiğim kadarıyla.
Kolay gelsin...
anitcor kurulumda sorun yok . ordaki kutuya siteadresi yazıp git dediğim zaman Not found Diyor herşeyi anlattığın gibi yaptım 9-10 kez yapmışımdır. SiteAdresim.Com siteekle, site-ekle, site ekle, toplist, sitene ekle, link ekle, arama motoru, add url, hit kazan, dizin iken https://siteadresim.com oluyor
deli olucam
Son olarak aklıma gelen, domain adresine yanlış yönlendirme yapma ihtimalin (Düşük bir ithimal). Bunda da bir problem yoksa o zaman host'unda sorun olabilir.
unique url kapalı yaptın mı?Öncelikle anlatım için teşekkürler
Betiği sorunsuz kurdum yalnız yasaklı siteleri yazdığımda klasik erişim yasağı sayfası çıkıyor !
Bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
Hostun türkiyede mi?arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu ?