Yaşadığınız ilginç paranormal olaylar ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SOLTER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Paranormal olay yaşadınız mı ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Bir Beyefendi

Doçent
Reaksiyon puanı
939
Bak şimdi aklıma geldi :D Saat 23.30 falan salonda oturuyorum.O sırada karşıdaki koltuktan bir ses geldi.Sanki birisi kolunu kaldrıp düzeltiyorumş gibi birşey.Hatta bir karanlıkta gördüm havaya kalkan kol gibi birşeydi.Dedim herhalde abim falan kaldırdı kolunu.Sonra bir dakika dedim.Ben burada tekim ! Birden korktum.Hemen ışığı açtım ve etrafa baktım.Ve yatmaya gittim :D (O anlık korkuyla)

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
outlastt oynarken annem bi anda arkamdan çıktı klavyemi kırmıştım korkudan

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,071
Bir kaç yıl önce uyuduğumda evrendeki her görünmez güçten ağlayarak dilek tutup uyumuştum.
Dilemiştim ki keşke geçmişe gidip herşeyi değişeyim.

Uyudum ve rüyada aslında rüya görmedim sanırım canlıydı. Rüyada gördüm ki geçmişim farklı olsa bile geleceği değişemem.
Zaman akıyor ve olacaklar olacağına varıyor.

Edit- Gördüklerimden sonra da baya bir ağladım zaten :(
Bir kötü olay yaşadığınızda onu kabullenmelisiniz artık onu anladım.
Sana gabiuyan mebeluyan hrubuini anani cinleri fürtmüş
Bak şimdi aklıma geldi :D Saat 23.30 falan salonda oturuyorum.O sırada karşıdaki koltuktan bir ses geldi.Sanki birisi kolunu kaldrıp düzeltiyorumş gibi birşey.Hatta bir karanlıkta gördüm havaya kalkan kol gibi birşeydi.Dedim herhalde abim falan kaldırdı kolunu.Sonra bir dakika dedim.Ben burada tekim ! Birden korktum.Hemen ışığı açtım ve etrafa baktım.Ve yatmaya gittim :D (O anlık korkuyla)
Sana trikymi napali girsün sağa abali cinleri saldırmış
bende yazayım bari

Tarihi tam hatırlamıyorum ancak 2017 yada 2016

Babaannemin evindeydik onlar yerde kamelyada oturuyorlardı canım sıkıldı televizyon izlemek için yukarı çıktım tabi insan korkuyor 4 yıl önce ben böyle şeylerden korkardım açıkçası ... neyse yukarı çıktım direkt ışığı açtım mutfağın kapısını falan kapattım televizyonu açtım koltuğa oturdum 2dk sonra sağ çaprazımdaki holden bi anda ağzı açık beyaz giyinimli kadın geçti hayal ürünü mürünümüdür bilmem ama ben yan gözle değilde normal gözlede olsa bir kaç salisede gördüm onu inşallah gerçek değildir :) ondan sonra ben merdivenlerden koşuş offf ne koşmuştum g.. korkusundan
Sana yumuka saranda ebeniyunki cinleri saldırmış
Bu cinleri nerede görsem tanırım
outlastt oynarken annem bi anda arkamdan çıktı klavyemi kırmıştım korkudan
Sende cin yok maalesef

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,624
Ama en korktuğum an outlast oynarken (Pc camın dibinde ve 1. kattayız) kuzenim bize gelecekmiş kuzenimde her gelişinde benim pc de olduğumu bildiği için camı tıklatır tam oyundayken camı tıklattı ve ben inanılmaz bir şekilde sandalyeden sıçradım :D istesem yapamam

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Eve gelen giden olmadiginda bile yatagimin altindan muska çıkıp duruyor.
Allah insana şeref yoksunu akraba vermesin cinlere bile koydurabiliyorlar.

Bu olaylar oyle delice noktalara geldi ki kendi evimde tek yasadigim zamanlar cevşenim tek bir yerde dururdu. Sadece sınav zamanlari yanima alirdim.
Bir ara yine memlekete geldim yine yatak altlarından bir kac ayda bir muska cikiyor. Cevşenlerimizi de kontrol edelim dedik. Baktik hepsi degismis. Ibranice ve arapca benzeri lisanda yaziyor. Alt ust ettik temizledik heryeri.
Kendi evime 1 hafta sonra dondum valizi birakir birakmaz cevsenimi kontrol etcektim yerinde yoktu. Tam ailemi aramak icin teli elime aldim onlar arıyor cevsenin burda ve degismis diye.

Bir cok sey yasadim ama en garibi bu geliyor

Son düzenleme:

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Eve gelen giden olmadiginda bile yatagimin altindan muska çıkıp duruyor.
Allah insana şeref yoksunu akraba vermesin cinlere bile koydurabiliyorlar.

Bu olaylar oyle delice noktalara geldi ki kendi evimde tek yasadigim zamanlar cevşenim tek bir yerde dururdu. Sadece sınav zamanlari yanima alirdim.
Bir ara yine memlekete geldim yine yatak altlarından bir kac ayda bir muska cikiyor. Cevşenlerimizi de kontrol edelim dedik. Baktik hepsi degismis. Ibranice ve arapca benzeri lisanda yaziyor. Alt ust ettik temizledik heryeri.
Kendi evime 1 hafta sonra dondum valizi birakir birakmaz cevsenimi kontrol etcektim yerinde yoktu. Tam ailemi aramak icin teli elime aldim onlar arıyor cevsenin burda ve degismis diye.

Bir cok sey yasadim ama en garibi bu geliyor
Şoktayım... akrabalardan hayır gören var mı acaba zarardan başka bir şey değiller

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Şoktayım... akrabalardan hayır gören var mı acaba zarardan başka bir şey değiller
Maddi olarak buyuk kardalar. Dedemle arayi acip mallara coktuler. Dedem tek erkek torun diyerek herseyi bana birakmasindan korkuyorlardi amcalar.
Daha neler gormedik ki serefsizlerden ?
Tek derdimde 3 oglandan babama dusmesi gereken hisse olurdu fazlasını zaten eve sokturmazlarda
Pardon biran farklı algiladim icimdeki buruklukla ?
Bence yoktur ?

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,160
Gece uyuyordum baktım dolar kaç lira diye, 3 liraydı.
Sonra baktım sabah 4.5 olmuş.

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Olay bundan 7 sene evvel yaşandı anlatıyorum:
O gün normal bir gündü her zamanki olayları yaşadım rutin işlerimi yaptım taki akşam olana kadar evde her akşam yapılan şeyler yapılıyordu sonra ben balkona çıktım gökte 4 adet ışık vardı ve hareket ediyorlardı galiba daire gibi şekil çiziyorlardı ama bu güne kadar hiç öyle bir ışık görmedim hala ne olduğunu merak ederim.

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Küçük yaştaki arkadaşlar için travma olabilir, dikkat edin.
Küçükken bir keresinde sabah uyanmıştım ve rüya gibi bir şey görmüştüm. Duvardan kocaman bir yılan çıkmıştı. Etrafım küçük küçük yılanlarla sarılıydı. O kocaman yılan bana şunu söyledi: ''Bu odadan artık uyandığında 10 saniye içinde çıkmazsan ölürsün''. Ben de o günden sonra tadilat yapana kadar öyle yaptım. İşin en paranormal kısmı ise, o yılanın çıktığı ksıım delinmişti... Fakat bunu annemlere söylememiştim ve fark etmemişlerdi...

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Pekte kötü değil. Ama eskiden neredeyse hep okuldan eve gelirken kayboluyordum rüyamda. Mahalle ve sokaklar falan aynı gibi ama değişiyordu da biraz. Ama hiç okuldan eve gelirken kaybolurum diye korkmuyordum o zamanlar. Neden böyle rüyalar görüyordum hiç bilmiyorum.

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,191
Saat 2 gibi uyuyacaktım yatağa girmiştim uykuma son 1-2 dakka falan kalmıştı, sonra birinin kendi ismimi (veya ismim+Arapça bir şeyler daha) çok temiz bir şekilde fısıldadığını duydum(7-8 yıl olmuştur). Sonra yakın zamanda, herkes uyuyorken mutfak kapısının açılıp kapandığını duydum(rüzgar yapmış olamaz çünkü kapı kolunu aşağı indirme sesi geliyordu.). Bu arada fısıltı (ilk anlattığım kadar net değil sanki odada kapının oradan geliyormuş gibi) ve koridorda yürüyüş sesleri de duyuyorum ama onlara artık alıştığım için ürkütücü gelmiyor.

Ardal

Doçent
Reaksiyon puanı
2,975
Odamda tek başıma bilgisayar kullanırken arkamda dolabımın arkasından birinin baktığını zannediyorum.?

MVNLY

Asistan
Reaksiyon puanı
207
çok paranormal değil ama anlatayım
3 sene öncesine kadar kabuslarımın hepsi aynıydı yani şöyle söyleyeyim, senaryolardan birinde ben normal bir gün geçirirken bir anda aile üyelerim garip bir hal alıp üstüme koşmaya başlıyorlar ve ben hiçbirşey yapamıyorum sonra birden uyanıyorum scarecam tarzı bişey xd en sık gördüğüm senaryo buydu
Bir gün yine bu senaryo ile kabusun içindeyim ve ailemden birisi üstüme doğru koşarken 43 sayısını bağırırak söylüyordu. Ama çok korkunçtu gerçekten xd
Uyanır uyanmaz unutmamak için telefonuma 43 sayısını not aldım ve yemekte rüyamda 43 sayısını tekrarlayan aile bireyime onun için 43 sayısının ne anlam ifade ettiğini sorduğumda birden yüzü asıldı ve 3 saniye falan duraksayıp yemeğine devam etti.
Hala çok merak ediyorum acaba 43 sayısı onun için ne ifade ediyor çünkü gerçekten ben sorar sormaz çok kötü bir ruh haline büründü
Umarım bir gün sormaya cesaret edip öğrenirim

Yunus5561

Asistan
Reaksiyon puanı
210
2017 köyde yatıyordum benim yattığım yer en alt kat ve camlar da perdeler açık di zaten korkuyordum o gün de kuzenim karabasan falan dedi akşam yatarken bişey boğazımı sıkmaya başladı bağırdım ses yoktu tek başıma çok korktum boğazım kurumuştu ama korktuğum için öleceğimi bilsem yerimden ayrılmadım sabaha kadar hiç dönmeden la ilahe illallah dedim sabaha karşı annem kapıyı açınca da annem e yastığı firlatmistim o günden beri o oda da yatamıyorum

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Ben öyle şeylerden korkarım inşallah başımada gelmez. Bende ufak bişi yaşamıştım paranormal mi bilmem gece oldu yatağıma yattım benim yatak direk koridoru görüyor koridordada duvarlarda ışıklar var o gece onlar açıktı sonra tam dalıyordum tam karşımda bir gölge vardı daha sonra kalktım etrafa bakındım o sırada gölge yoktu sonra acaba hırsız falan olabilirmi diye düşündüm ama sitede alarm olduğu için pek ihtimal vermesemde elimde ekmek bıçağı ile baya dolandım üst kat alt kat falan heryere baktım sonra yatmaya karar verdim sonra yattığım yerden etrafa baktım yine bir gölge vardı yavaşça kalktım sonra gölge duvarın sağ tarafına gitti ben orada ananı ******* diyerek evden kaçtım hemde öyle bağırarak evden kaçtımki tüm bina duymuş apartmandada baya küfür etmişim komşuların hepsi kapılara çıktı rezil olduk 1 hafta eve giremedim sonra olayın etkisi geçince eve girdim o gün öyle diken üstünde geçti gece yatmaya gittim yine yatak odasına gidip yattım sonra bir yerden pat diye şiddetli bir ses geldi direk ben kalktım salona gittimğimde cam raftaki kendi kendine düşmesine imkan olmayan kitaplar yerlere saçılmış tabi ben çığlık atarak evden çıktım o gece site bahçesinde sabahladım 5 gün falan sonra evin heryerine
Kuran-ı kerim yerleştirdim muskalar falan sonra eve hoca geldi okudu falan nazar duası falan okudu gitti o günden sonra öyle extreme olaylar yaşamadım. İlginçti
Mesaj otomatik birleştirildi:

2017 köyde yatıyordum benim yattığım yer en alt kat ve camlar da perdeler açık di zaten korkuyordum o gün de kuzenim karabasan falan dedi akşam yatarken bişey boğazımı sıkmaya başladı bağırdım ses yoktu tek başıma çok korktum boğazım kurumuştu ama korktuğum için öleceğimi bilsem yerimden ayrılmadım sabaha kadar hiç dönmeden la ilahe illallah dedim sabaha karşı annem kapıyı açınca da annem e yastığı firlatmistim o günden beri o oda da yatamıyorum
Töbe töbe geçmiş olsun çok korkunç ???

Son düzenleme: