• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yaş göstergesi

ne yaşı ne kralı ya:)

Yaa bi git yaaa :D

rio600_245WB.jpg

ben begendim şahsen hoca, bazen tartışmalar oluo tartıştığın kişinin yaşını bilmek ii

güzel olmuş bence. bazı densizler yorum yada eleştiri yaparken belki karşısındaki insanın yaşına bakarak biraz daha edepli olurlar.

Bence tartışmaya gerek yok ama ShiftDelete.Net moderatörlerimiz her şeyi düşünerek yapmışlardır.

sabıka kaydı getirmek zorunlu :D
evet bu daha da guzel olur :P sabika kaydi saglik raporu :P
ve diploma notlar son 4 yilin :D
boylece kimi hangi konularda muhatab alabiliriz diye yas faktorununun yetersiz kaldigi durumlarda tesbit yapmak kolaylasir.
yani simdi matematigi 0 olan 75 yasindaki bi profesorle matematigi yildizli pekiyi olan 15 yasondaki cocuk ayni degil :P

ayrıcada benden büyük bir bayan arkidiş çıksın lütfen kendimi küçük hissetmeye ihtiyacım var :p :D

Nette ünlü bir dedemiz vardı adını hatırlayamadım şimdi, 60lı yaşlardaydı ama son zamanlarda göremeyiyoruz kendisini.

evet bu daha da guzel olur :P sabika kaydi saglik raporu :P
ve diploma notlar son 4 yilin :D
boylece kimi hangi konularda muhatab alabiliriz diye yas faktorununun yetersiz kaldigi durumlarda tesbit yapmak kolaylasir.
yani simdi matematigi 0 olan 75 yasindaki bi profesorle matematigi yildizli pekiyi olan 15 yasondaki cocuk ayni degil :P
yani abi bence eğitim durumlarıda yer alsın ben öyle ilk okuldan terkleri kendime muhatap alamam :D git oku l*n cahil :D hahaha :D