- Reaksiyon puanı
- 160
Olabilir ama ben kendimi 17 yaşında hissediyorum yaş sadece kağıt üstünde öyle yani kimliktelaf söyliyene bakın hele sanki dağlar taşlar var aramızda hepi topu 1 sene![]()
Olabilir ama ben kendimi 17 yaşında hissediyorum yaş sadece kağıt üstünde öyle yani kimliktelaf söyliyene bakın hele sanki dağlar taşlar var aramızda hepi topu 1 sene![]()
Olabilir ama ben kendimi 17 yaşında hissediyorum yaş sadece kağıt üstünde öyle yani kimlikte![]()
ona bakarsan bende kendimi 22 hissediorum![]()
Bende beş yaşında hissediyom oyuncaklarla oynayasım var![]()
Ne güzel işteona bakarsan bende kendimi 22 hissediorum![]()
bende bu sene başladı bu yaş takıntısı bu seneye kdr gayet rahattım, buda geçiş dönemi geçicek inanıyorum kendime![]()
32? :dpeki benim yaşımı tahmin edecek var mı?!![]()
Tüm sdn ye hayırlı uğurlu olsun..Ben de istemiştim yaşın gözükmesini ama ortalamanın altında mı kaldım nee..küçük hissettim kendimi..
![]()
Eh biraz öyle gibi ama böyle 25-28-31 hatta 49 falan görünce kendimi ufacık hissettim...En azından benim gibi ortalamanın dışında kalmamışın![]()
Eh biraz öyle gibi ama böyle 25-28-31 hatta 49 falan görünce kendimi ufacık hissettim...![]()
Ben 14'üm bana nolacak?En azından benim gibi ortalamanın dışında kalmamışın![]()
Ben şu anda kendimi yok gibi hissediyom...![]()
Ben 14'üm bana nolacak?![]()
32? :d
valla ağzından bal damlıyor be abim ya, keşki öyle olaydı!
şööle bi 20 daha ilave etmelisin,
üzgünüm arkadaşlar, ortalamayı yükselttik maalesef!![]()
Yalnız değilsin Fantoma abi var bi de![]()
sadece fantoma abi değil, bi kişi daha çıktı. az evvel görmüştüm, "virüsizmir!"
tam 61 yaşındaymış...
yani kral o!))))