- Reaksiyon puanı
- 157
Olabilir ama ben kendimi 17 yaşında hissediyorum yaş sadece kağıt üstünde öyle yani kimliktelaf söyliyene bakın hele sanki dağlar taşlar var aramızda hepi topu 1 sene
Olabilir ama ben kendimi 17 yaşında hissediyorum yaş sadece kağıt üstünde öyle yani kimliktelaf söyliyene bakın hele sanki dağlar taşlar var aramızda hepi topu 1 sene
Olabilir ama ben kendimi 17 yaşında hissediyorum yaş sadece kağıt üstünde öyle yani kimlikte
ona bakarsan bende kendimi 22 hissediorum
Bende beş yaşında hissediyom oyuncaklarla oynayasım var
Ne güzel işte Yaşa pek takılmamak gerek, her yaş zamanında güzelona bakarsan bende kendimi 22 hissediorum
bende bu sene başladı bu yaş takıntısı bu seneye kdr gayet rahattım, buda geçiş dönemi geçicek inanıyorum kendime
32? :dpeki benim yaşımı tahmin edecek var mı?!
Tüm sdn ye hayırlı uğurlu olsun.. Ben de istemiştim yaşın gözükmesini ama ortalamanın altında mı kaldım nee..küçük hissettim kendimi..
Eh biraz öyle gibi ama böyle 25-28-31 hatta 49 falan görünce kendimi ufacık hissettim...En azından benim gibi ortalamanın dışında kalmamışın
Eh biraz öyle gibi ama böyle 25-28-31 hatta 49 falan görünce kendimi ufacık hissettim...
Ben 14'üm bana nolacak?En azından benim gibi ortalamanın dışında kalmamışın
Neyse ya onlar da bizim kadar hissediyolarmış.. Demek ki çok da ortalamanın altında değiliz..Ben şu anda kendimi yok gibi hissediyom...
Ben 14'üm bana nolacak?
32? :d
valla ağzından bal damlıyor be abim ya, keşki öyle olaydı!
şööle bi 20 daha ilave etmelisin,
üzgünüm arkadaşlar, ortalamayı yükselttik maalesef!
Yalnız değilsin Fantoma abi var bi de
sadece fantoma abi değil, bi kişi daha çıktı. az evvel görmüştüm, "virüsizmir!"
tam 61 yaşındaymış...
yani kral o! ))))