Soru Yaş 15 Boy 165 daha uzar mıyım?

Teleke21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baba boy 168 Anne boy 162 Abim 180 ablam 172 amcalarımın hepsi 190 falan kuzenlerim de aynı şekil sülalede tek kısa babam anne tarafı normal boydalar ergenliğe çok geç girdim geçen sene tam bu zamanlardan beri endokrine gitmeye başladım o zamanlar 152 idim kemik yaşıma bakmıştı doktor 12 idi (kemik yaşım biyolojik yaşımdan 2 yaş küçük) ailede geç uzayanlar var abim geç uzamış ama benim kadar değil bir tane amcam da baya geç uzamış onun da boyu 195 falan doktora ilk gittiğimde boyun hiçbir şey yapmasan 176 olur demişti en sonki kontrolda 180 olur dedi yani uzun lafın kısası ne olacağı belli gibi geç uzayacağım ama benim moralim baya bozuk herkes benden uzun keşke erken uzasaydım keşke şuan boyum normal olsaydı bunu dememin bir çok nedeni var ama en can alıcı sebep sevdiğim kızla aynı boydayız hatta benden 1 santim falan uzun ben zaten kolay kolay birisinden hoşlanmam hatta bu kız ömrümde aşık olduğum tek kişi diyebilirim özgüvenim baya düşük 10. Sınıfa gidiyorum kıza 11. Sınıfta yanaşmayı düşünüyorum (düşünün artık halimi)
Daha hızlı uzamam için ne yapabilirim? sizce ne kadar uzarım o zamana kadar ?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,392
Basketbol veya yüzme spor dallarına git. Yerinde olsam yüzmeye giderim. Vücut komle taş gibi olur hemde boy uzar. Kasların hepsi çalıştığı için cillop gibi olursun.