berat y****
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 59
slime vidosu çekmicem tarih eleştiri neo toprak gibi yani tavsiyeniz varmı
Biraz daha bilgilen , sonra başla derim ben.slime vidosu çekmicem tarih eleştiri neo toprak gibi yani tavsiyeniz varmı
5 yıldıe tarihle iç içeyim12 yaşında tarihle ilgili ne bilgin olabilir ki. Başka bir fikir düşün bence.
Kendine güveniyorsan başla o zaman , belki ben de abone olurum5 yıldıe tarihle iç içeyim
Şu algıya sahip kişilerden nefret ederim. 12 yaşında diye tarih ile ilgili ne bilgin olabilir demek ne ya? Her şeyi yaş zannetmeyin. Sizin yüzünüzden her yerde küçük yaş gerzeklik olarak algılanıyor (İnkar etmeyin gayette bu algı var ve her yerde küçük yaş gerzeklik olarak algılanıyor. Küçük yaşlı diye dediği umursanmıyor insanların).12 yaşında tarihle ilgili ne bilgin olabilir ki. Başka bir fikir düşün bence.
Akıl yaşta değil baştadır. Çocuğa laf ediyorsunuz ancak allah bilir yaşınız kaç atasözlerini pek bilmiyorsunuz galiba12 yaşında tarihle ilgili ne bilgin olabilir ki. Başka bir fikir düşün bence.
İlk başta söylediğim yanlıştı, hayallerinin peşinden git.slime vidosu çekmicem tarih eleştiri neo toprak gibi yani tavsiyeniz varmı
istediğini yapar demotive etme cocuguBırak YouTube işini derslerine çalış. Derslerine çalışıp garanti bir meslek edinmek varken neden YouTube de geleceğinle kumar oynayasın ki?
YouTube'a para kazanmak için başlıyorsan pek para kazanılmıyor yerinde olsam başka faydalı işlerle uğraşırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akıl yaşta değil baştadır. Çocuğa laf ediyorsunuz ancak allah bilir yaşınız kaç atasözlerini pek bilmiyorsunuz galiba
Ne kadar gerici bir düşünce. Diyen dememiş "akıl yaşta değil baştadır" diye, hevesini kırmayın çocuğun.12 yaşında tarihle ilgili ne bilgin olabilir ki. Başka bir fikir düşün bence.
Bende istediğimi söylerim, ergencik.istediğini yapar demotive etme cocugu
12 yaşında tarihle ilgili ne bilgin olabilir ki. Başka bir fikir düşün bence.