Yarın Htc One X (16 gb ) Alıyorum İyi ve kotu yanları soylermısınız (1500 TL )

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslarda baslıkta yazdıgım gıbı yarın htc one x alıyorum Vatan bılgısayarda 1500 Tl 16 gb .. Ne dusunuyorsunuz .

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
16GB hayatta yetmez, zaten micro-sd özelliği de yok zaten. 32GB telefon al bence, xperia s çok güzel mesela.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

16GB hayatta yetmez, zaten micro-sd özelliği de yok zaten. 32GB telefon al bence, xperia s çok güzel mesela.

AlperSad

Asistan
Reaksiyon puanı
3
16 GB senin için yeterliyse Nexus 4'e bak kesinlikle.

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
One X artık eskidi.Donanımıyla,teknolojisiyle.Nexus 4 hem daha ucuz hemde daha iyi bir telefon.Bence ikisini de incele.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Eski? Yok artık. Sonra firmalar niye güncelleme yapmıyor da dersiniz. :)

Hangi 16GB bu Vatan'ın sattığı ben anlamadım. Ancak Türkiye/KVK girişli olmadığı kesin. Bu durumda sakın gidip 1500TL verme, bunu söyleyeyim. Vatan bi itnelik çeviriyor, nefret ediyorum böyle kıvıran firmalardan! Bu tarz hareketlerden! Orada Garantidesiniz! diye yazmayı biliyorlar, yok Türkiye için 16GB model?

16GB iki şekilde olabilir.

1. Bildiğimiz 4 çekirdekli Tegra3 CPU'lu işlemciye sahiptir, ancak Hindistan'a yapılan modeldir. Bu durumda 2 yıl garanti veriyor mu HTC Türkiye? Bilmiyorum. Ürünü incelemek için git, Seri no/chaz kodu vs bunlara bakmaya çalış ve daha sonra bana iletirsen ürünün nereden geldiğini bulabilirim.

2. ABD için üretilen, 4G destekli ve çift çekirdekli Snapdragon S4 CPU'lu ABD modeli. Bu benim beğendiğim bir cihaz, daha yeni bir işlemcisi var ve pil ömrü de bu nedenle (ve çekirdeği az olduğu için) daha iyi. İşlem gücü kimi noktalarda daha yüksek, bazı noktalarda daha düşük. Ancak ABD'den gelen herhangi bir cihaza KVK kesinlikle garanti vermedi bugüne kadar. Vatan kendi bir servisle mi anlaşmış? :)

Bu şekilde aydınlanmamış noktalar var. Nefret ediyorum işte bu şekilde tüketiciyi adam gibi aydınlatmayan işlerden. Böyle bir şey alacağına, Kadıköy'de bir çok yerde 1500TL'ye Avrupa'dan gelen One X+'lar var, IMEI No'su HTC Türkiye'yi arayıp sor, garanti durumunu ve TARİHİNİ söylesinler. Özelden ulaşırsan sana bir isim de verebilirim orada görüşmen için, kusura bakmayın buradan yazmak istemiyorum. En detaylı garanti bilgisini öğrenirsin.

Elbette seçim senin. Ancak, yurtdışından gelmiş yani KVK ithalatı olmayan bir One X'e artık bugün 1500TL verilmesini istemiyorum ben, kimse vermesin, yazık günah.. Ahlaksız herifler bir de normal fiyatına 2000TL demişler. Hiç bir zaman 2000TL olmadı o telefon Vatan'da, KVK'da bile o fiyat değil artık..

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
One X+ dememiş arkadaş, One X fiyatı Türkiye'de 1500.

Soruna gelecek olursak, One X'in tek sıkıntısı pil ömrü. Öyle ki, One X+ diye bi model çıktı ve işlemci dışındaki tek fark pil ömrünün artırılması.

Eğer kullanım alışkanlıkların sık sık şarj etmeye elverişliyse, düşünmeden alabilirsin. Ben One X+ kullanıyorum ve eğer One X alsaydım pişman olmazdım. Müthiş bir telefon, alıp da pişman olan duymadım etrafımda (forum odalarını kastetmiyorum, orada telefonu denemeden 3/10 puan verenler var:) )

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir daha okur musun mesajımı?
Ben de o fiyata One X+ var diyorum. O paraya gidip, KVK garantili de olmayan One X alınmaz diyorum.. :)

Pİl ömründe bir sıkıntı yok One X'in. One X+'ın bir sürü farkı var ya, neyse. Artırılan pil de sadece 300mAh?:)
Tarih öncesinden kalma cihaz önyargılarıyla bir yere varılmaz. Sık sık şarj etmek, hiç ne benim ne de One X kullanan onlarca arkadaşımın / internetteki HTC elevate'deki kullananların uğraşmadığı bir dert.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Almadan önce Google Nexus 4'e bi' bak derim.

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir daha okur musun mesajımı?
Ben de o fiyata One X+ var diyorum. O paraya gidip, KVK garantili de olmayan One X alınmaz diyorum.. :)

Pİl ömründe bir sıkıntı yok One X'in. One X+'ın bir sürü farkı var ya, neyse. Artırılan pil de sadece 300mAh?:)
Tarih öncesinden kalma cihaz önyargılarıyla bir yere varılmaz. Sık sık şarj etmek, hiç ne benim ne de One X kullanan onlarca arkadaşımın / internetteki HTC elevate'deki kullananların uğraşmadığı bir dert.

Kardesım oncelıkle . Teknosa , Gold , Vatan , Medıa mark , Bimeks de 16 gb lık one x modelı var. Ayrıca Antalyada yasıyorum boyle kacak mal ısınede gıremem . Nexus 4 konusuna gelırsek hıc kanım ısınmadı ben bıraz oyun duskunuyum ama tutup 32 gb lıgada 1700 para veremem lımıtım 1500 .

Niye yetmesınkı . 16 gb cokta az degıl aslında bende bunu cok dusundumde .. Nıye yetmez bana nedenını soylermısın gercekten merak edıyorum .

One X+ dememiş arkadaş, One X fiyatı Türkiye'de 1500.

Soruna gelecek olursak, One X'in tek sıkıntısı pil ömrü. Öyle ki, One X+ diye bi model çıktı ve işlemci dışındaki tek fark pil ömrünün artırılması.

Eğer kullanım alışkanlıkların sık sık şarj etmeye elverişliyse, düşünmeden alabilirsin. Ben One X+ kullanıyorum ve eğer One X alsaydım pişman olmazdım. Müthiş bir telefon, alıp da pişman olan duymadım etrafımda (forum odalarını kastetmiyorum, orada telefonu denemeden 3/10 puan verenler var:) )

Sence 16 gb 1500 cok mu para verıyorum ? :/

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kardesım oncelıkle . Teknosa , Gold , Vatan , Medıa mark , Bimeks de 16 gb lık one x modelı var. Ayrıca Antalyada yasıyorum boyle kacak mal ısınede gıremem . Nexus 4 konusuna gelırsek hıc kanım ısınmadı ben bıraz oyun duskunuyum ama tutup 32 gb lıgada 1700 para veremem lımıtım 1500 .

Niye yetmesınkı . 16 gb cokta az degıl aslında bende bunu cok dusundumde .. Nıye yetmez bana nedenını soylermısın gercekten merak edıyorum .

Sence 16 gb 1500 cok mu para verıyorum ? :/
çok veya değil ama benim diyeceğim zaten 16gbnın hepsini sen kullanamıyorsun yaklaşık 11-12 gb arası sana kullanım düşer.eğer müzik dinliyorsan arşivin varsa yetmeyebilir.yetsede sıkıntı olabilir.grafik kalitesi yüksek oyunlar artık 1-2gb arası.ve belkide daha önemlisi pil değiştirilemiyor.yedek batarya kullanma şansın yok heleki böyle şarj konusunda nam salmış bir telefon için handikap.
tabi karar senin

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tegra 3 işlemciden uzak dur ama fazla kullanmıyorsan eğer alabilirsin. Bende Optimus 4X HD var. seyrek internet kullanımında 1 gün 15 saati %25 batarya seviyesinde gördüm

Ayrıca 4X HD için özel ROM desteği de pek mevcut değil şuan 3 adet ROM geliştiriliyor ama onlarda stock kerneli kullandıkları için pek bir faydası olmuyor telefona. :)

Tegra 3 işlemciden uzak dur ama fazla kullanmıyorsan eğer alabilirsin. Bende Optimus 4X HD var. seyrek internet kullanımında 1 gün 15 saati %25 batarya seviyesinde gördüm

Ayrıca 4X HD için özel ROM desteği de pek mevcut değil şuan 3 adet ROM geliştiriliyor ama onlarda stock kerneli kullandıkları için pek bir faydası olmuyor telefona. :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kardesım oncelıkle . Teknosa , Gold , Vatan , Medıa mark , Bimeks de 16 gb lık one x modelı var. Ayrıca Antalyada yasıyorum boyle kacak mal ısınede gıremem ./

Kardeşim o zaman tekrar oku istersen yazdığım şeyleri.
16 GB Tegra3 One X sadece Hindistan için üretildi. Sana satacakları telefon da ya Hindistan için üretilen telefon, ya da ABD, büyük ihtimalle de Hindistan.

LordSebbo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
pil sorunu var herkes şikayetçi sabah çıkıp akşamı edemiyorsun. onun için one x plus almanı yada nexus 4 almanı öneririm.

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş bende sana nexus 4 tavsiye ediyorum. nexus 4 türkiyede 1399 yani 1400. (yurt dışı fiyatı 16 gb 349 dolar.türk lirası olarak 638 tl) eğer yurtdışında tanıdığın varsa yurt dışından aldır. hani türkiye ile yurt dışı arasında 100-200 liralık bir fark olsa neyse bende garantili alırım ama fark 750 lira nexus 4 den 2 tane getittiririm. nexus 4 alacaksan türkiyeden alma. ben 1400 lirayı nexus 4 e verecek kadar aptal değilim 1400 tl ye telefon mu olur yav.