Bir daha okur musun mesajımı?
Ben de o fiyata One X+ var diyorum. O paraya gidip, KVK garantili de olmayan One X alınmaz diyorum..
Pİl ömründe bir sıkıntı yok One X'in. One X+'ın bir sürü farkı var ya, neyse. Artırılan pil de sadece 300mAh?
Tarih öncesinden kalma cihaz önyargılarıyla bir yere varılmaz. Sık sık şarj etmek, hiç ne benim ne de One X kullanan onlarca arkadaşımın / internetteki HTC elevate'deki kullananların uğraşmadığı bir dert.
Niye yetmesınkı . 16 gb cokta az degıl aslında bende bunu cok dusundumde .. Nıye yetmez bana nedenını soylermısın gercekten merak edıyorum .16GB hayatta yetmez, zaten micro-sd özelliği de yok zaten. 32GB telefon al bence, xperia s çok güzel mesela.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
16GB hayatta yetmez, zaten micro-sd özelliği de yok zaten. 32GB telefon al bence, xperia s çok güzel mesela.
One X+ dememiş arkadaş, One X fiyatı Türkiye'de 1500.
Soruna gelecek olursak, One X'in tek sıkıntısı pil ömrü. Öyle ki, One X+ diye bi model çıktı ve işlemci dışındaki tek fark pil ömrünün artırılması.
Eğer kullanım alışkanlıkların sık sık şarj etmeye elverişliyse, düşünmeden alabilirsin. Ben One X+ kullanıyorum ve eğer One X alsaydım pişman olmazdım. Müthiş bir telefon, alıp da pişman olan duymadım etrafımda (forum odalarını kastetmiyorum, orada telefonu denemeden 3/10 puan verenler var)
çok veya değil ama benim diyeceğim zaten 16gbnın hepsini sen kullanamıyorsun yaklaşık 11-12 gb arası sana kullanım düşer.eğer müzik dinliyorsan arşivin varsa yetmeyebilir.yetsede sıkıntı olabilir.grafik kalitesi yüksek oyunlar artık 1-2gb arası.ve belkide daha önemlisi pil değiştirilemiyor.yedek batarya kullanma şansın yok heleki böyle şarj konusunda nam salmış bir telefon için handikap.Kardesım oncelıkle . Teknosa , Gold , Vatan , Medıa mark , Bimeks de 16 gb lık one x modelı var. Ayrıca Antalyada yasıyorum boyle kacak mal ısınede gıremem . Nexus 4 konusuna gelırsek hıc kanım ısınmadı ben bıraz oyun duskunuyum ama tutup 32 gb lıgada 1700 para veremem lımıtım 1500 .
Niye yetmesınkı . 16 gb cokta az degıl aslında bende bunu cok dusundumde .. Nıye yetmez bana nedenını soylermısın gercekten merak edıyorum .
Sence 16 gb 1500 cok mu para verıyorum ? :/
Kardesım oncelıkle . Teknosa , Gold , Vatan , Medıa mark , Bimeks de 16 gb lık one x modelı var. Ayrıca Antalyada yasıyorum boyle kacak mal ısınede gıremem ./