Yarin gidiyorum buradan.. 2 aylığına da olsa gidiyorum bu lanetli şehirden ve ağır travmalar yaşadığım yerden kurtuluyorum geldiğim de her şey daha güzel olur mu bilmiyorum ama gittiğim yerde cok da az olsa mutlu olacağıma inanıyorum. Psikolojik sorunumu bilmiyorum bu yüzden Nerede nasıl mutlu olacağımi da tam olarak bilmiyorum. Kendimi ifade edip edebildigimi bile bilmiyorum. 2 ay tamamen boşum gittiğim yer köy ve ben her şeyi bir kenara bırakmak ailemle beraber mutlu olmak istiyorum ve bir köpeğim var tek istediğim ailemin ve benim aynı anda mutlu olmam insanlar bu kadar çok şey isterken olurken bazılarıin küçük bir şey istemesi bile olmuyor her yer adaletsiz fakat ben buna alıştım ve bilmiyorum bu benim elimde mi tüm kötü travmalari atmak kötü çok kötü.. anıları unutmak.. geçmişe baktığım da kötü bazen utandigim bazen keşke dediğim şeyler var. Bu çoğu zaman aklımda çıksa da artık son zama lar aklıma geliyor sanki rüyamis gibi (son 1 yildir hissediyorum bir cogunu ) her neyse gene sizi yorabilirim yazılarımla bu kadar yeter.. orada foruma giremeyebilirim.. belki hiç giremeyebilirim yolda bir şey olurda. ..bu arada siz siz olun ilk psikolojinizi ve ailenizi düşünün .. şimdiden herkesi sevdiğimi ve görüşüruz diyorum