Gerçekten mi troll mü ?Merhaba İyi günler ben ömer 7.sınıftan 8e geçtim ve 18yaşın altındayım ve babam beni işe koydu yardım edin
Ne isi ayrıca niçin yardım istiyorsun 18yaş altı olduğun için miMerhaba İyi günler ben ömer 7.sınıftan 8e geçtim ve 18yaşın altındayım ve babam beni işe koydu yardım edin
keşke trol olsa yarın 7de fırında çalışacamGerçekten mi troll mü ?
Gerçek Galiba.Gerçekten mi troll mü ?
derslerin nasıl?Merhaba İyi günler ben ömer 7.sınıftan 8e geçtim ve 18yaşın altındayım ve babam beni işe koydu yardım edin
fırınNe isi ayrıca niçin yardım istiyorsun 18yaş altı olduğun için mi
Annenden yardım iste, olmaz ise bir yerden telefon bulup polisi ara, en azından aşırı baskı yapılıyorsa yurda yerleştirirler.keşke trol olsa yarın 7de fırında çalışacam
Peki çalışmak istiyorumusiniz
derste iyim dün ben ve kardeşimi evden kowdu 1 saat sonra annem bizi aldı ve eve gelince beni eşşek sudan gelinceye kadar dövdüGerçek Galiba.
Gerçek değilse iyide
gerçekse kötü durum.
derslerin nasıl?
istemiyorumPeki çalışmak istiyorumusiniz
Aa şiddete baya bi karsıyım kızabilir haklı olduğu konuda ama dövmesi çok yanlışderste iyim dün ben ve kardeşimi evden kowdu 1 saat sonra annem bizi aldı ve eve gelince beni eşşek sudan gelinceye kadar dövdü
Mesaj otomatik birleştirildi:
istemiyorum
Derslerine kadar engelleyecek kadarsa sıkıntılı.derste iyim dün ben ve kardeşimi evden kowdu 1 saat sonra annem bizi aldı ve eve gelince beni eşşek sudan gelinceye kadar dövdü
istemiyorum
maddiyatımız iyiDerslerine kadar engelleyecek kadarsa sıkıntılı.
Maddiyatınız çok kötü mü ve babanızın sizi dövmesi yanlış.
ama bizim yardım edecek bir şeyimiz yokki.
Peki istemedignizi babanıza da söyleyin baba ben calısmak istemiyorum ders çalışıp ayaklarımın üstünde durmak istiyorum diyinderste iyim dün ben ve kardeşimi evden kowdu 1 saat sonra annem bizi aldı ve eve gelince beni eşşek sudan gelinceye kadar dövdü
istemiyorum