Yardım!Video'dan Ses Çıkarmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yengec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Elimde ki bir kaç video var bir kaç bölümünde ki sesleri çıkarmak istiyorum işimi görecek basit arayüze sahip program bilen varmı. Olmadı sesin hepsinide çıkarabilirim ama bazı kısımlardan olması tercihimdir.Birde video üzerine başka sesi mesela bir mp3şarkıyı nasıl eklerim.
Yardım bilgi ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
gom player ile sesi ayrı olarak kadedebilirsin.Ayıca yine gom ile şarkının belli bir kısmını kaydedebilirsin diye biliyorum..

ses seçenekleri-gelişmiş ses yakalama

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Kullanıyorsanız Sony Vegas tavsiye ederim.
.....

Ya da ZorhaK ' ın söylediği gibi video oynatılırken başka bir ses kayıt programı ile istediğiniz bölümleri kaydedip, istediğiniz kısımları da atlayabilirsiniz.. (JetAudio, Total Recorder vs.)

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
En basiti W.Movie maker ile Video eklediginiz zaman sol üstte videodan ses seviyesini ayarlıyorsunuz mikrofon sayesinde veya hazır bir mp3 de üzerine ses kaydı yapabiliyorsunuz.(Videonun üstüne mp3 eklediginiz mp3 üzerine sag tıklayıp çoğalarak gir e tıkladığınızda bu istediginiz oluyor.Önemli olan video ile mp3 akışını iyi ayarlamak.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
virtualdub-mpeg2 programıyla 1 saniyede bir filmin içerisinden nasıl vav dosyası alabiliriz yani filmden sadece sesi alacağız ve boyutta yüzde 90 küçülecek haliyle sonra bu wav dosyasını mp3 playerinize ekleyip bir gezintinizde bu ses dosyasını dinlebilirsiniz .virtual Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi. programını indirin ardından virtualdub'u çalıştırın dosyadan add video file de videoyu virtual Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi.'a ekleyin sonra yine dosyadan save wav seçeneiğini göreceksiniz wav olarak kaydet i seçtikten sonra yeri belirtip isim verip dosyanın kayedilmesini sağlayın örneğin bir fim dosyası 22 mb idi wav olarak kaydedince 3.5 mb'ye düşmüş oldu ,filmdeki ses dosyasını film dosyasından çıkarmak işlemini1 saniye gibi bir sürede yaptığı için filmden sesi sökmek konusunda çok başarılı bir yazılım olduğundan bu bilgiyi paylaşmak istedim.

kaynak :http://www.englishturkish.us/2009/10/virtualdub-programyla-1-saniyede.html
sonrada easy cd eaxtarctor ile wav dosyasını mp3 e dönüştürebiliriz.

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hepsinide deneyeceğim bakalım hangisinde başarılı olacağım. Bilgi için teşekkürler arkadaşlar.