Yardim pls oyun kasmasi

pLyNqDq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bi sorunum var
önce pc özelliklerini söyliyim

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Sistem [/TD]
[TD="width: 100%"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 10"] [/TD]
[TD="class: SubText, width: 260"][/TD]
[TD="class: SubText"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"]Toplam sistem belleği miktarı[/TD]
[TD="class: SubText"]8,00 GB RAM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"]Sistem türü[/TD]
[TD="class: SubText"]64 bit işletim sistemi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"]İşlemci çekirdek sayısı[/TD]
[TD="class: SubText"]2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Depolama [/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"]Sabit disklerin toplam boyutu[/TD]
[TD="class: SubText"]909 GB[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"]Disk bölümü (C:)[/TD]
[TD="class: SubText"]772 GB Boş (Toplam 909 GB)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Grafikler [/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"]Görüntü bağdaştırıcısı türü[/TD]
[TD="class: SubText"]Intel(R) HD Graphics 4000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"]Toplam kullanılabilir grafik belleği[/TD]
[TD="class: SubText"]6342 MB[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"] Ayrılmış grafik belleği[/TD]
[TD="class: SubText"]2560 MB[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"] Ayrılmış sistem belleği[/TD]
[TD="class: SubText"]0 MB[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"] Paylaşılan sistem belleği[/TD]
[TD="class: SubText"]3782 MB[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"]Görüntü bağdaştırıcısı sürücü sürümü[/TD]
[TD="class: SubText"]6.2.9200.16384[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"]Birincil monitör çözünürlüğü[/TD]
[TD="class: SubText"]1366x768[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: SubText, width: 260"]DirectX sürümü[/TD]
[TD="class: SubText"]DirectX 11 veya üzeri
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Direk kopyala yapıştır :D

Özellikler bunlar sorun planet side 2 veya blacklight ret... gibi oyunlarda ve daha birçok oyunda oyun kasıyor grafikleri en düşük yaptığımda bile kasıyor birkaç yer gezdim benim gibi bilgisayarı olan arkadaşlarda bf3'ü kasmadan oynuyormuş (high'da demişti galiba)
Biraz çözüm aradım slimdrivers'in full sürümünü indirip kurdum drivers'leri güncelledim rivatuner gibi programlar denedim bu arada win8 ve samsung atıv book 4 pc'im. Baya uğraştım ama bi sonuca varamadım driverleri güncelleyince biraz azaldı ama hala kasıyo ayrıca pc daha 1 aylık fln.

Sorun tam olarak blacklight'da fare çok geriden geliyor kasma oluyor
Planetside 2'de kasmadan oynanmıyor grafikleri en düşürdüğümde.
DayZ'de herşey very low bazı özellikler kapalı çözünürlük %50 ama kasıyor ya
Bi tek minecraftt kasma yok sabit 60 veya 30 fps oynuyorum ayrıca war thunderdede yok ama fps oyunlarında var napabilirim ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
işlemciye entegreli grafik kartı var. Oyun performansı beklemeyin.

pLyNqDq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne dedin anlamadım pek bu işleri bilmiyorum

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
HD 4000 ile oyun oynanmaz

mrgogo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekran Kartın onboard yani anakart'a birleşik ekran kartı. Oyun performansı istiyorsan bi ekran kartı alman gerekmekte diyor "basbelası" arkadaşımız

pLyNqDq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha farklı bir çözüm yok mu

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kardeşim laptopunda mxm slotu olmadığı için ekran kartı takamazsın, elindeki mal bu, yapacak bir şeyin yok.

pLyNqDq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler söyle bi video gördüm baska bir forumda ekran kartını rem ile besleyip intel hd 4000 de bf 3 oynayanı gördüm daha demin http://www.youtube.com/watch?v=rf2Sp0XYzQs#t=26 ama bende tam bilmiyorum yanlış anladıysam cahilliğime verin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ve söyle deniyor :

intel hd graphics 4000 on board ekran kartı değildir.Entegre(tümleşik) grafik işlemcidir.

Onboard ekran kartı diye bişey yoktur.Ekran kartı anakarta takılan bir parçadır.

Grafik işlemciler 3 şekilde kullanılır,ya ekran kartındadır ,ya anakartla tümleşiktir yada işlemciyle tümleşiktir.En iyi grafik performansı ekran kartından alınabilir.

ayrıca söyle yorumlarda okudum:

Kardeşim kullanmadan konusmayin bendede intel graphics 4000 var o tüm oyunlari cok rahat bi şekilde en yüksek olmasada bikaç ayari düşürerek oynuyorum su anda ghost yukledim daha yeni hiç bi sikintim yok

insanlar anlamak istemiyor mu intel'i kötüleyip duruyorlar en az 2 yıldır İNTEL HD GRAPHİCS 4000 kullanıyorum.Gittim bilgisayarcılara bundan bişey olmaz dediler ya arkadaşlar sizde bilgisayarcılara falan gitmeyin bi halttan anladıkları yok.HD 4000 oyunlarda birçok nvdia ve ati kartlarından daha etkili ve yenilikçidir.Eğer hd 4000 ise aldığınız bilgisayar hiç sıkıntı yapma kardeşim fps ayarları yüksekde oynarsın.Bana bilgisayarcı hiçbir oyunu açamazsın anca internetten oynarsın diyen bi halttan anlamayan bilgisayarcılara gelsin.Bilgisayarımda çalıştırdığım ve hala bilgisayarda olan oyunlar:<br>1-pes 13<br>2-pes 14<br>3-NFS MOST WANTED 2012<br>4-CALL OF DUTY MODERN WARFARE SERİSİ<br>5-FİFA 14,13<br>6-MAFİA 2<br>7-HİTMAN ABSOLUTİON<br>8-BATMAN A.C<br>9-CRYSİS 2,3<br>10-EURO TRUCK SİMULATOR 2<br>11-PROTOYPE 1,2<br>12-GTA 4 VE SERİSİ<br>13-ASSASİNS CREED SERİSİ<br>14-BATTLEFİELD 2,3,4<br><br>Ve daha ne olsun yani bunlar günümüzün en iyi ve en sevilen oyunları bunları çalıştırmıyo diyen adam zaten hd 4000 kullanmıyodur ve hiçbir halltan anladığı yoktur kolay gelsinn

BUNLAR sadece biryerden bulduğum yorumlar emin değilim ama böle bişey olabilir mi

ayrıca şöyle yorumlarda var yani altını çizeyim : birader o oynadığın oyunları rüyanda bile oynayamazsın 4000 ile . ikincil ekran kartı var onunla oynuyorsun. bunun tartışması hala niye devam ediyor zaten anlamış değilim. tasarruf amaçlı oyun dışındaki işlemlerde kullanılan dandik bir gpu altı üstü. battlefield 4 müş eheh bilmesek bizi...

Birde benim pc'de amd ile ilgili birsürü program var amd ekran kartı markası gibi bişeyse intel i kapatıp amd ye geçmenin bir yolu var mı

ayrıca bilgisayar etiketinde AMD RADEON GRAPHİCHS yazıyor ne yapmam gerek

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Benim laptopda aynı intelin bir garfik işlemcisinin bir modeli var o internette gezmek için esas kart ise HD 6770M bununla günümüz oyunlarını en yüksek ayarlarda kasma olmadan çok rahat oynuyorum ancak intel grafik işlemcisi daha M&B oyununu bile doğru düzgün kasmadan oynatamıyor yani yukarıda yazılanlar bana pek doğru gibi gelmedi :/

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Beyler söyle bi video gördüm baska bir forumda ekran kartını rem ile besleyip intel hd 4000 de bf 3 oynayanı gördüm daha demin http://www.youtube.com/watch?v=rf2Sp0XYzQs#t=26 ama bende tam bilmiyorum yanlış anladıysam cahilliğime verin

ve söyle deniyor :

intel hd graphics 4000 on board ekran kartı değildir.Entegre(tümleşik) grafik işlemcidir.

Onboard ekran kartı diye bişey yoktur.Ekran kartı anakarta takılan bir parçadır.

Grafik işlemciler 3 şekilde kullanılır,ya ekran kartındadır ,ya anakartla tümleşiktir yada işlemciyle tümleşiktir.En iyi grafik performansı ekran kartından alınabilir.

ayrıca söyle yorumlarda okudum:

Kardeşim kullanmadan konusmayin bendede intel graphics 4000 var o tüm oyunlari cok rahat bi şekilde en yüksek olmasada bikaç ayari düşürerek oynuyorum su anda ghost yukledim daha yeni hiç bi sikintim yok

insanlar anlamak istemiyor mu intel'i kötüleyip duruyorlar en az 2 yıldır İNTEL HD GRAPHİCS 4000 kullanıyorum.Gittim bilgisayarcılara bundan bişey olmaz dediler ya arkadaşlar sizde bilgisayarcılara falan gitmeyin bi halttan anladıkları yok.HD 4000 oyunlarda birçok nvdia ve ati kartlarından daha etkili ve yenilikçidir.Eğer hd 4000 ise aldığınız bilgisayar hiç sıkıntı yapma kardeşim fps ayarları yüksekde oynarsın.Bana bilgisayarcı hiçbir oyunu açamazsın anca internetten oynarsın diyen bi halttan anlamayan bilgisayarcılara gelsin.Bilgisayarımda çalıştırdığım ve hala bilgisayarda olan oyunlar:<br>1-pes 13<br>2-pes 14<br>3-NFS MOST WANTED 2012<br>4-CALL OF DUTY MODERN WARFARE SERİSİ<br>5-FİFA 14,13<br>6-MAFİA 2<br>7-HİTMAN ABSOLUTİON<br>8-BATMAN A.C<br>9-CRYSİS 2,3<br>10-EURO TRUCK SİMULATOR 2<br>11-PROTOYPE 1,2<br>12-GTA 4 VE SERİSİ<br>13-ASSASİNS CREED SERİSİ<br>14-BATTLEFİELD 2,3,4<br><br>Ve daha ne olsun yani bunlar günümüzün en iyi ve en sevilen oyunları bunları çalıştırmıyo diyen adam zaten hd 4000 kullanmıyodur ve hiçbir halltan anladığı yoktur kolay gelsinn

BUNLAR sadece biryerden bulduğum yorumlar emin değilim ama böle bişey olabilir mi

ayrıca şöyle yorumlarda var yani altını çizeyim : birader o oynadığın oyunları rüyanda bile oynayamazsın 4000 ile . ikincil ekran kartı var onunla oynuyorsun. bunun tartışması hala niye devam ediyor zaten anlamış değilim. tasarruf amaçlı oyun dışındaki işlemlerde kullanılan dandik bir gpu altı üstü. battlefield 4 müş eheh bilmesek bizi...

Birde benim pc'de amd ile ilgili birsürü program var amd ekran kartı markası gibi bişeyse intel i kapatıp amd ye geçmenin bir yolu var mı

ayrıca bilgisayar etiketinde AMD RADEON GRAPHİCHS yazıyor ne yapmam gerek

kardeş senin pc de aynı benimki gibi değiştirilebilir grafik teknolojisine sahip. Yapman gereken masaüstüne sağ tık değiştirilebilir grafiklere bas istedğin uygulamayı yüksek performans yap kasmasız oyna :)

Buda resim

pLyNqDq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi aygıt yöneticisine girdim aynen şöyle yazıyor:

AMD Radeon HD 8600/8700M
Intel(R) HD Graphics 4000

İki tane varmış.

Benim pc inteli kullanıyor adm ye geçmem gerek.
Burakkenger in dediğini denedim olmadı ayrıca inteli kapattığımda adm yine açılmıyor Windowsun şeyine geçiyor ben intelden amd ye nasıl geçicem yardım pls ayrıca sağ tıkladığımda Burakkenger in dediğinden var ama güç seçeneklerinde geçme yeri yok galiba win8 den kaynaklanıyor çünkü win7 de geçiliyormuş ne yapmam gerek 1 gündür bunla uğraşıyom yha :(

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Siz şarja takıp performans gerektiren bir şey açınca otomatik olarak geçer zaten amd ye.

pLyNqDq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmiyor ama denedim oyun yine kasıyordu şarja bağlıyken oyunu açtım yine aynı ölçüde kasıyordu

pLyNqDq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birazdan denicem yemeğe giriyoz bilgiler için sağolun

bymaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
intel i7 4790,8 cekırdek,8ram,asus R9 270x ekran kartı var 1aylık kasa ilk aldıgımda ultra oynuyodum planetside 2 yi..şimdi high yaptım kalabalık ve düşman karşılasmasında arada takılma oluyor..oyundan işlem kapasitesini %90 çektim düzeliyor ozaman.git gide işlem kapasitesimi çekcez yada medium mu yapıcaz ayarları ne anlamı kaldı ozaman kasa toplamanın..yazı ve yardım bekliyorum..