yardım lütfen z585 lenova

hamlet81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar benim z585 lenova bilgisyarım var. ve 4 gb 4 gb iki adet ram var bunlardan birini 8 yapsam bilgisayar hızlanır mı yani adobe proğramlarını kasmadan kullanabılırmıyım 8 artı 8 mı yoksa 4 artı 8 yapabılırmıyım ve hangi ramı almam gerekıyor şımdıden cok teşekkürler.

aXa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Dizüstü Bilgisayarın RAM 'ini yükseltmek gözle görülür bir biçimde hızı artırır, enyaygın hız arttırma yöntemlerinden birisidir. Diğer yöntemde SSD takmaktır. Bilgisayarına SSD takar ve işletim sistemi vede Programları SSD sürücüye kurarsan Bilgisayarının hızı çok daha fazla artar.​
  1. Bilgisayarın arttırmak istediğin RAM miktarını destekliyormu? Bu önemli.​
  2. Bilgisayarının teknik destek merkeziyle iletişime geç. Maksimum kaç GB 'tı destekliyor bilgisayarın.​
  3. Dizüstü bilgisayarının Teknik desteğini internet üzerinden alabilirsin (Senin bilgisayarın için Lenova.com/tr/ adresinden teknik destek alabilirsin) Bilgisayarının en fazla Kaç GB RAM desteği var olduğu hakkında.​
  4. RAM 'lerin frekansına (MHz) dikkat et bilgisayarına uygun olmalı. Bilgisayarına uygun olmazsa RAM 'leri yakarsın.​
  5. Enfazla RAM arttırma ve RAM MHz 'lerini varsa kullanma klavuzuna veya kitapcık klavuza bak orda yazar (Genellikle PDF dosyası halinde bilgisayarda olur).​
  6. RAM 'ler aynı frekansta olunca 4+8 de olur, 8+8 de olur​

Tavsiyem RAM fiyatları düşük olduğundan 4+8 yapma 8+8 yap elindeki RAM 'leride bir bilgsayar servisine sat yeni alacağın ramlere fiyat desteği olur.

Selam ve Dua İle...

• Beğen
Reactions: bwr