Yardım Edin Tüm Arşivim gitti

falcon-free

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.Sorunum mavi ekran uyarısı bu mavi ekran

1.Hdd'de xp yüklü kendisinden açmaya çalışırken hemen windowsa geçmeden önce bu ekran çıkıyor.
2.Başka xp yüklü hddnin yanında açmaya çalışınca yine bu ekran çıkyor.
3.Komple başka sistemde denedim yine aynısını yapıyor.
4.Xp kurulum cdsiyle açmaya çalıştım hdd den hangi bölüme kurmamızı istediğimizi soran ekran çıkmadan önce
yine bu ekran çıkyor.
5.Hdd regenerator programıyla açtım baştan aşağı taradı bad sector falan yok.

Hdd Seagate 500 gb sata ben ne yaparımda dosyalarımı kurtarırım engin görüşlerinize ihtiyacım var.Koskoca arşiv gitti
başına gelen bilir Allah kimseye göstermesin.

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
HDD i al başka bilgisayara tak bakalım sorun var mı ?

Pek anlamam ama seninkisi sanki donanımsal bi hata gibi

HDD silinmedikçe bişey olmaz yeterki format atma sakın arşivin olduğu bölüme

başka bilgisayarda HDD inin içine girmeye çalış eğer girebiliyosan arşivini kurarırsın giremezsen işin zor gibi

.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Öncelikle düzgün çalışan bi sisteme hdd yi ikinci hdd olarak takıcaksın. Yada taktım demişsin ikinci hdd olarak mı taktın yoksa sadece senin hdd mi vardı ?

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşım hdd yi biosta görüyormusun görüyor isen norton ghost boot lu cd ile açıp arşivini kurtarmayı deneyebilirsin

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
merak etme birşey olmaz. başka bir hdd daha tak. sonra onun içindeki dosyaları dvd türü birşeye kopyala ;)

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Yıl 2010 hala bu mavi ekran hataları devam ediyormu ya :P

falcon-free

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
komple başka bir sistemde ikinci hdd olarak açmaya çalışıncada aynı sorunu yaşıyorum.format atmaya çalışıncada aynı sorunu alıyorum.

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sorunlu hdyi, jumper'den 2.hd olarak belirle sonra 1.çalışan bir hd ile birlikte tak dene

falcon-free

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ve evet norton ghostlada aynı sorunu yaşıyorum

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
ghostlada bu ekran geliyorsa donanımsal sorun var demektir

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Aklıma birşey gelmiyor şu saate kadar çalışınca kafam durdu. Tüm gün bu tip sorunlarla uğraşması çok zor :)

neyse

Sata girişini usb ye çeviren aparatlar var kablo şeklinde bi aparat onlardan deneyebilirsin.

Usb kutulardan bulabilirsen harici disk gibi takabilirsin.

Yada şey dene birde xp değilde windows 7 falan kurmayı dene

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benimde 500 gb seagate hdd şm vardı hatalar verip duruyordu, sonunda çökmüştü yenisi ile değiştirdiler. Internetten araştırma yapmıştım, işine yarar umarım.

Seagate'in şu model ve firmware sürümüne sahip disklerinde meydana gelebilecek olası çökmenin önüne geçiyor:

ST3500320AS
ST3500620AS
ST3500820AS
ST3750330AS
ST3750630AS
ST31000340AS

Güncelleştirme bu modellerin SD15, SD16, SD17, SD18 ve SD19 firmware yüklü olanları için geçerli. Eğer farklı bir firmware sürümüne sahipseniz güncelleme yapmanız gerekmiyor. ST3640330AS ve ST3640530AS model disklere sahip olanların güncellemeyi edinmek için Seagate'e başvurmaları (disksupport@seagate.com) gerekiyor.

http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207951

Bir diğer haber ise;

Firma yaptığı açıklamada aralarında Barracuda 7200.11, Barracuda ES.2 SATA ve DiamondMax 22 serilerinin bulunduğu bazı modellerdeki firmware sürümünün disklerde ani çökmelere sebep olduğunu ama hiçbir şekilde veri kaybının olmadığını söyledi. Disk çökse dahi veriler kaybolmuyor, sadece sistem tarafından erişilemiyor. Ayrıca firma bu durumdan muzdarip olmuş kişilere veri kurtarma konusunda birebir yardımcı olacaklarını da bildirdi: Eğer açıklanan modellerden birine sahipseniz ve diskiniz çoktan çöktüyse firma ücretsiz veri kurtarma yardımı sunacak.

http://seagate.custkb.com/seagate/c...tLanguage=selfservice&DocId=207931&NewLang=en

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201