Donanım Yazılım Sorunu Yardım Lütfenn!!!!

mosswanted11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ark. 1 Hafta Önce Kendime Yeni Anakart Aldım (Asus P5GC-MX/1333 ) Anakartımı Kurdum Bilgisayarıma Formatı Attım Bir İki Gün Gitti Sonra Bilgisayar Hdd mi (SİS RAİD SATA Hard Disk) Görmedi Bilgisayarımı Açtığımda Reboot Or Boot... Bişiler Yazıodu Sonra Format Atmayı Denedim Bu Sefer "Xp Kurulum Cd'si Bilgisayarınızda Depolama Birimi Bulamadı Depolama Aygıtı İle Verilen Tanıtım Diskini Ve Ya Disketini " Takın Dedi Nese Hard Diskimin Disketini Buldum Disket Bozulmuş Onu Aradım İnt. Buldum Başka Diskete Çektim Yaptım Formatı Attım Bilgisayarıma Restartan Sonra Cd-Rw mı Görmedi Kablolarla Filan Oynadım Onuda Hallettim Sonra Herşeyi Kurdum Bilgisayarımı Yeniden Başlattım Mavi Ekran Gördüm Tekrara Format Atarken Pc Takıldı Ben Herhalde Yine Görmedi Cd-Rw mi Dedim Pc Yan Yatırdım Ve Cd-Rw Dan Ses Geldi Orjinal Xp Cdim İçinde Çizildi Okunmaz Hale Geldi Şimdi İnt Cafe deim Kendime Yeni Xp Cd si Çektiriorum Yardım Edin Bunlar Neden Olmuştur Sizce Acil Yardımlarınızı Bekliorum Yoqsa Pcmi Parçalıycam:wacko:

Şimdiden Teşekkürler

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
yeni pc al sorun ortadan kalkar
bu kadar sorun yazmışsın insanın aklında hiç bişi gelmiyoki :s