Berat MERAL
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Bidirim gelince basılı tut, oradan ayarlara gir. Karşına direkt öyle bir seçenek çıkacaktır. Olmazsa demek ki site yazılımla bildirimi kapatmayı engellemiş demektir.Arkadaslar nolur yardim edin bi sitenin bildirimlerini actim kapatamiyorum deliricem allah rizasi icin yardımcı olun kapatma yeri kitli delirmek uzereyim nopur yardim edin allah rizasi icin telefonu kiricam
Zaten yazilimla kapatmis olmuyo ne denediysem dakikada 1k bildirim atiyolar vallaha deliricem yinede sagolBidirim gelince basılı tut, oradan ayarlara gir. Karşına direkt öyle bir seçenek çıkacaktır. Olmazsa demek ki site yazılımla bildirimi kapatmayı engellemiş demektir.
Aynı şeyi ben de yaşamıştım. Rica ederim, ne demek.Zaten yazilimla kapatmis olmuyo ne denediysem dakikada 1k bildirim atiyolar vallaha deliricem yinede sagol
Zaten yazilimla kapatmis olmuyo ne denediysem dakikada 1k bildirim atiyolar vallaha deliricem yinede sagol
VERDIGIN TAKTIK ISE YARADI COK COK SAGOL COK TEŞEKKÜR EDERIMMMM COK SAGOLLLL♥♥♥♥♥♥♥Aynı şeyi ben de yaşamıştım. Rica ederim, ne demek.![]()
Gercekten 1 k atiyolar o da en az berke sabir sagolsun yaptim yemin ederim telefonu kircaktim ya LoLDakikada 1k bildirim mi Hong Kong borsası mı ora![]()
geçmiş olsun hocamVERDIGIN TAKTIK ISE YARADI COK COK SAGOL COK TEŞEKKÜR EDERIMMMM COK SAGOLLLL♥♥♥♥♥♥♥
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gercekten 1 k atiyolar o da en az berke sabir sagolsun yaptim yemin ederim telefonu kircaktim ya LoL
Eyvallah hocamgeçmiş olsun hocam