Yardim edin nolur

Berat MERAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar nolur yardim edin bi sitenin bildirimlerini actim kapatamiyorum deliricem allah rizasi icin yardımcı olun kapatma yeri kitli delirmek uzereyim nopur yardim edin allah rizasi icin telefonu kiricam

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-07-18-00-03-79.png
    Screenshot_2020-07-07-18-00-03-79.png
    89.5 KB · Görüntüleme: 126

avlnch

Asistan
Reaksiyon puanı
183
Arkadaslar nolur yardim edin bi sitenin bildirimlerini actim kapatamiyorum deliricem allah rizasi icin yardımcı olun kapatma yeri kitli delirmek uzereyim nopur yardim edin allah rizasi icin telefonu kiricam
Bidirim gelince basılı tut, oradan ayarlara gir. Karşına direkt öyle bir seçenek çıkacaktır. Olmazsa demek ki site yazılımla bildirimi kapatmayı engellemiş demektir.

Berat MERAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bidirim gelince basılı tut, oradan ayarlara gir. Karşına direkt öyle bir seçenek çıkacaktır. Olmazsa demek ki site yazılımla bildirimi kapatmayı engellemiş demektir.
Zaten yazilimla kapatmis olmuyo ne denediysem dakikada 1k bildirim atiyolar vallaha deliricem yinede sagol

Berat MERAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

GatsuX

Doçent
Reaksiyon puanı
324
VERDIGIN TAKTIK ISE YARADI COK COK SAGOL COK TEŞEKKÜR EDERIMMMM COK SAGOLLLL♥♥♥♥♥♥♥
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gercekten 1 k atiyolar o da en az berke sabir sagolsun yaptim yemin ederim telefonu kircaktim ya LoL
geçmiş olsun hocam