YoungClever
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
merhaba iyi günler ben internetten pardus 2007 felis chaus kurulan indirdim ve md5 sum a göre doğru indirmişim...
ancak cd ye yazdıktan sonra yüklemeyi denedim ama bazı dosyaları bulamadığını söyledi ve şöyle bir hata verdi
"bozuk cd veya cd-rom okuyucusu"
neyse sonra hatanın cd de olduğunu düşündüm...
tekrar windows yükledikten sonra [çünkü windowsa giremedim] microsoft virtual machine'de iso dosyasını okutarak yani cd den değil de hdd deki iso dan okutarak yüklemeyi denedim...
ama yine aynı sorun oluştu...
iso dosyası mı yanlış [ama md5 summary'si doğru çıktı..]
yoksa başka bir sorun mu war
ayrıca istanbul anadolu yakasında oturuyorum ve hazır bir pardus 2007 kurulan cd si nasıl bulabilirim yada bu ay herhangi bir bilgisayar dergisi pardus cd si veriyor mu
yardımınız için çok teşekkürler SDN! üyeleri
ancak cd ye yazdıktan sonra yüklemeyi denedim ama bazı dosyaları bulamadığını söyledi ve şöyle bir hata verdi
"bozuk cd veya cd-rom okuyucusu"
neyse sonra hatanın cd de olduğunu düşündüm...
tekrar windows yükledikten sonra [çünkü windowsa giremedim] microsoft virtual machine'de iso dosyasını okutarak yani cd den değil de hdd deki iso dan okutarak yüklemeyi denedim...
ama yine aynı sorun oluştu...
iso dosyası mı yanlış [ama md5 summary'si doğru çıktı..]
yoksa başka bir sorun mu war
ayrıca istanbul anadolu yakasında oturuyorum ve hazır bir pardus 2007 kurulan cd si nasıl bulabilirim yada bu ay herhangi bir bilgisayar dergisi pardus cd si veriyor mu
yardımınız için çok teşekkürler SDN! üyeleri