Yar bana bir kulaklık :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byfaruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer imkanın var ise dr.dre beats audio kulaklık almanı tavsiye edebilirim. media mrkt'te dene şansım oldu yok böyle bi kullaklık diyorum sadece mükemmmel bir ses ve bass.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben ep-630 kullanıyorum çokta memnunum lakin mikrofon olmadığı için başka alternatiflere yönelmem gerekiyor gibi. senin de dikkatini çekerse eğer müzik konusunda kimsenin karşı çıkamayacağı "marshall"ın kulak içi kulaklığını gördüm geçen dnr'da fiyatı 169 tl idi. hepsiburada.com'da baktım 100tl. şuan ki fiyatı düşmüş 87 küsüre. arzu edersen bakabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ma...siczhl2320&categoryId=405158&SKU=MUSICZHL2320

ufak bir dipnot: dnr'da ki arkadaşa bu fiyat farkını sorduğum zaman -onlar orijinal değil kalite daha düşüktür gibi bir cevap verdi. hepsiburada ne zamandan beri çakma ürün satıyor dediğim zaman ise. sustu kaldı. bilmiyorum hepsiburada'da çin malı ürünler satılıyor mu satılmıyor mu ama verdiği cevap beni pek tatmin etmedi açıkçası.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu konuyu açtım hangisini alacağıma karar verdim fakat bir türlü fırsatım olmadı kulaklığı almaya hayır olsun diyelim creative ep630 almaya karar vermiştim fakat bunun mikrofonu yok ama birde creative ep630i var bunun mikrofonu var bunu alayım diye düşündüm bir çok arkadaşım creative ep630u önerdi acaba aynı kaliteyi sunarmı baktım özellikleri aynı..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Arkadaşlar bu konuyu açtım hangisini alacağıma karar verdim fakat bir türlü fırsatım olmadı kulaklığı almaya hayır olsun diyelim creative ep630 almaya karar vermiştim fakat bunun mikrofonu yok ama birde creative ep630i var bunun mikrofonu var bunu alayım diye düşündüm bir çok arkadaşım creative ep630u önerdi acaba aynı kaliteyi sunarmı baktım özellikleri aynı..

Sunar niye sunmasın aynı performansı, 630i de sadece mikrofon farkı var.