Yar bana bir kulaklık :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byfaruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben müzik dinlemeyi seviyorum daha doğrusu yüksek seste müzik dinlemeyi seviyorum müziği kulağımda tüm orjinalliğiyle hissetmek istiyorum ve gel gelelim bana bunları yaşatacak bir kulaklığa :)

Böyle bir kulaklık öneriniz var mı acaba fiyat konusu pek sıkıntı olmaz sanırım :) İnternetten araştırayım dedim ama özelliklerinden pek anlamıyorum kulaklığı telefonda veya laptopta kullanacağım hoş güzel görünüş olursada iyi olur :) Ayrıca çok sorun değil ama sesi dışarı verme gibi bir sorunu olmasda iyi olur ama dediğim gibi çokta sorun değil o

Ben öyle bir baktım philips'in shs4700 ürününü ama dedim ya özelliklerinden anlamadığımdan iyi midir bilmem veya kullanan varsada memnuniyet konusu nedir.

Kulaklığın özellikleri(Philips shs4700);

Kablolu Kulaklık
Kulakiçi
Tüketici
MP3
100 dB
20 - 20000 Hz
3.5 mm
Stereo
Var

[TD="class: color_mavi"] Ana Özellikler [/TD]

[TD="width: 200"]Urun Tipi

[/TD]

[TD="width: 200"]Dizayn

[/TD]

[TD="width: 200"]Kullanim

[/TD]

[TD="width: 200"]Uyumlu Cihazlar

[/TD]

[TD="colspan: 2"]
[/TD]

[TD="class: color_mavi, width: 200"] Teknik Özellikleri [/TD]

[TD="width: 200"]Hassasiyet[/TD]

[TD="width: 200"]Frekans Cevabı[/TD]

[TD="width: 200"]Plug Tipi[/TD]

[TD="width: 200"]Ses Modu[/TD]

[TD="width: 200"]Ses Kontrol
[/TD]

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Pek yarin olacak tipte değilim ya neyse muahaha:D

Fotodaki çengellileri tavsiye etmiyorum, kullananlar sesi dışarı vermesinden ve kulağı rahatsız etmesinden şikayetçi.
Ne tür müzik dinliyorsun, kulak içimi yoksa kafa bantlı mı istiyorsun ona göre tavsiyelerde bulunabilirim.
Cepte de kullanacaksan kulak içi creative ep 630 u öneririm. İki ay önce kardeşime 65e almıştım şimdi fiyatı 47 lira.
Performansı seni tatmin edecektir.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
eğer biraz para harcarım dersen Audio Technica Cks 90 tavsiye ederim çok memnun kalacağından eminim :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bu modeli yakın arkadaşlarımdan biri kullanıyordu, ses kalitesi iyi, bassı gayet iyi veriyor ama ses dışarıdan çok rahat duyulabiliyor. Ayrıca kulağa oturan plastik kısım aşınıp zamanla yerinde durmamaya başlıyor, sürekli kayıp düşüyor :)

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer biraz para harcarım dersen Audio Technica Cks 90 tavsiye ederim çok memnun kalacağından eminim :)

tavsiyeniz için teşekkürler bir inceleyim bakayım nasıl birşeymiş :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Pek yarin olacak tipte değilim ya neyse muahaha:D

Fotodaki çengellileri tavsiye etmiyorum, kullananlar sesi dışarı vermesinden ve kulağı rahatsız etmesinden şikayetçi.
Ne tür müzik dinliyorsun, kulak içimi yoksa kafa bantlı mı istiyorsun ona göre tavsiyelerde bulunabilirim.
Cepte de kullanacaksan kulak içi creative ep 630 u öneririm. İki ay önce kardeşime 65e almıştım şimdi fiyatı 47 lira.
Performansı seni tatmin edecektir.

kulak içi dinliyorum kafa bantlı sokakta dolaşmak bana göre değil :)

Bu modeli yakın arkadaşlarımdan biri kullanıyordu, ses kalitesi iyi, bassı gayet iyi veriyor ama ses dışarıdan çok rahat duyulabiliyor. Ayrıca kulağa oturan plastik kısım aşınıp zamanla yerinde durmamaya başlıyor, sürekli kayıp düşüyor :)
bi ara bu modele çok takmıştım kafayı iyi ki almamışım :)

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cks90 kullanıyorum, Kulaklık bomba :) Rock filan dinliyorsan başka alternatiflere yönebilirsin ama elektronikte fenadır kendisi

yani genelde rap ve slow tarz müzikler dinliyorum :) sanırım cks90 bulmam sorun olacak gibi

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yazmışsın zaten artık bulabilir :D metal müzikler için ayrı bir eko ayarı yapmak lazım basları biraz kapattın mı nerdeyse sorun kalmıyor. Zaten bütün müzik türlerini sorunsuz dinleyebileceğin kulaklık yok :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bir sennheiser kullan, bir daha başka markaya bakmazsın...

californ1a

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Sennheiser IE-6 Kulakiçi Kulaklık>>>>al hayatını yaşa :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] inan kesinlikle o parayı hak etmiyor :) Özellikle kulakiçi olanı. Marka özentiliğinden başka bir şey değil kısaca :)

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0

tam olarak marka, özellik, fiyat nedir ben anlayamadım ama şekil olarak güzel duruyor :)

Bir sennheiser kullan, bir daha başka markaya bakmazsın...

hangi modellerini tavsiye ediyorsunuz ?

Bu kulaklıklar işini görür bak hemen hemen herkes Beats isimli markayı kullanıyor

hehe bu beni aşar ya :)

Sennheiser IE-6 Kulakiçi Kulaklık>>>> al hayatını yaşa :)

basslarda çokta başarılı değil sanırım bu model .

KOLORTA_RANGER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sennheiser hd 202-tavsiye ederim. çok para dersen hd-108 50 tlye electroworldde. orada bulamazsan 65 tl civarında her yerde.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Kulaklığa bak ya 1000 TL. Oha demek istiyorum :w00t:

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
EP-650 kullanıyordum,daha iyi diye V-Moda Vibe aldım,diğerin kısmen daha iyi.Ama ikisi de yüksek beklentileri karşılamaz haliyle.
Sana tavsiyem V-Moda Vibe.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sennheiser hd 202-tavsiye ederim. çok para dersen hd-108 50 tlye electroworldde. orada bulamazsan 65 tl civarında her yerde.

aklımın bir köşesine yazdım bunlarıda :)

EP-650 kullanıyordum,daha iyi diye V-Moda Vibe aldım,diğerin kısmen daha iyi.Ama ikisi de yüksek beklentileri karşılamaz haliyle.
Sana tavsiyem V-Moda Vibe.

benim peh hoşuma gitmedi gibi ama yinede teşekkürler tavsiyeniz için :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Sennheiser cx300-ii'yi kulak içi olarak tavsiye edebilirim. Eski tarz olanından olsun dersende mx-360'den de memnundum... :)

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sennheiser cx300-ii'yi kulak içi olarak tavsiye edebilirim. Eski tarz olanından olsun dersende mx-360'den de memnundum... :)

iyi güzelde şansıma benimde bu markayı olduğum ortamda bulabileceğim bir yer yok .

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sennheiser Cx-300 II aldım ben ebay dan.
57 liraya geldi bana.Hepsi buradada 189 lira idi.
Ama bas duymak istersen bu kulaklığı şiddetle tavsiye ederim.Bunu kullannınca müzik dinlememişim ben dersiniz.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kulak içi bir kulaklık tavsiyemdir.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sennheiser Cx-300 II aldım ben ebay dan.
57 liraya geldi bana.Hepsi buradada 189 lira idi.
Ama bas duymak istersen bu kulaklığı şiddetle tavsiye ederim.Bunu kullannınca müzik dinlememişim ben dersiniz.

internet alışverişindede pek tecrübem yok ki ayrıca ebay ingilizce bir site yabancı nasıl olcak o sipariş işi

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Para varsa sennheiser ie 8, westone 4 alınır tabi ama bir kulaklığa o kadar çok para vermektense uygun fiyatlı alternatiflere yönelmek gerekli.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar,

Ben müzik dinlemeyi seviyorum daha doğrusu yüksek seste müzik dinlemeyi seviyorum müziği kulağımda tüm orjinalliğiyle hissetmek istiyorum ve gel gelelim bana bunları yaşatacak bir kulaklığa :)

Böyle bir kulaklık öneriniz var mı acaba fiyat konusu pek sıkıntı olmaz sanırım :) İnternetten araştırayım dedim ama özelliklerinden pek anlamıyorum kulaklığı telefonda veya laptopta kullanacağım hoş güzel görünüş olursada iyi olur :) Ayrıca çok sorun değil ama sesi dışarı verme gibi bir sorunu olmasda iyi olur ama dediğim gibi çokta sorun değil o

Ben öyle bir baktım philips'in shs4700 ürününü ama dedim ya özelliklerinden anlamadığımdan iyi midir bilmem veya kullanan varsada memnuniyet konusu nedir.

Kulaklığın özellikleri(Philips shs4700);

Urun Tipi
Kablolu Kulaklık
Kulakiçi
Tüketici
MP3
100 dB
20 - 20000 Hz
3.5 mm
Stereo
Var

[TD="class: color_mavi"] Ana Özellikler [/TD]

[TD="width: 200"]Dizayn
[/TD]

[TD="width: 200"]Kullanim
[/TD]

[TD="width: 200"]Uyumlu Cihazlar
[/TD]

[TD="colspan: 2"][/TD]

[TD="class: color_mavi, width: 200"] Teknik Özellikleri [/TD]

[TD="width: 200"]Hassasiyet[/TD]

[TD="width: 200"]Frekans Cevabı[/TD]

[TD="width: 200"]Plug Tipi[/TD]

[TD="width: 200"]Ses Modu[/TD]

[TD="width: 200"]Ses Kontrol[/TD]

dostum philips shs4700 asla alma derm. 1 gün kullandm yalama oldu kendilinden açılıyordu klipsleri. sonra gittim philips shs5200 aldım. bayada memnunum bir bak istersen

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese tavsiyelerinde dolayı çok teşekkür ederim bana içlerinde en uygunu creative ep630 oldu kimisini temin etmekte zorluk çekicem kimisini parasında daha doğrusu bir kulaklık için o kadar para vermek bilmiyorum yani kararım ep630 oldu herkese tekrardan çok teşekkür ederim ...

alperdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum tek marka yazıyorum, sen bilirsin:

--sennheiser--