Overclocked
Profesör
Aslında çok basit bir mantığı var bilen biliyordur. Uğraşmak istemezseniz yeniden başlattığınızda çözülüyor. Virüs bile denilemez sadece sinir bozucu. Zararlı bir şey değil.
Aslında virüs bile değil. Eğlenceli ve sinir bozucu bir program. Arkadaşlara atmalık ama atacak arkadaşım yokÇömelince bir şey yapmaz değilmi?![]()
Az sonra pcyi açıp sanal makinede denerim.Aslında virüs bile değil. Eğlenceli ve sinir bozucu bir program. Arkadaşlara atmalık ama atacak arkadaşım yok![]()
Beklediğin kadar abartı değil. Sadece uğraştırıcı.Az sonra pcyi açıp sanal makinede denerim.
Linke tıklamaya korkuyorumAslında çok basit bir mantığı var bilen biliyordur. Uğraşmak istemezseniz yeniden başlattığınızda çözülüyor. Virüs bile denilemez sadece sinir bozucu. Zararlı bir şey değil. Denemek isteyen olursa
Ekli dosyayı görüntüle 122695
Program tam olarak ne yapıyor?
En çok start yazana ödül varmı?Eğer siz de denemek isterseniz
3800 satır start yazın.
Sonuç 3800 adet cmd açılması olacak![]()
İndirdin mi?Neden açılmıyor?
Ekli dosyayı görüntüle 122695
Program tam olarak ne yapıyor?
Aslında çok basit bir mantığı var bilen biliyordur. Uğraşmak istemezseniz yeniden başlattığınızda çözülüyor. Virüs bile denilemez sadece sinir bozucu. Zararlı bir şey değil.
Kanka niye güldün?
Şunu deneAttığım link silinmiş. Yasak mı acaba bu site? Başka siteye mi yüklemem gerekiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi anladım.
Program sadece binlerce CMD penceresi açıyor. Sonuç olarak üşenmezseniz tek tek kapatıyorsunuz(İmkansız.) ya da yeniden başlatmanız gerekiyor.
2 nin üsleri kadar CMD açıyordu heraldeŞunu dene
%0|%0
Veya su
%0 | %0
İsmi form bomb diye bilioyrum
Tek tek mi kapattın?Ekli dosyayı görüntüle 122719 bu kadar start yazdım ne olacak bakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 122720
Zor kapattım.
Yeni başladım.Tek tek yazma yerine.
Do
Start
Loop
Komutu daha mantıklı olmazmıydı ?