- Reaksiyon puanı
- 523
Reşat Nuri Güntekinin aynı adlı eserinden ekrana uyarlanan fenomen dizinin finali kitaptaki gibi bitmeyecek.
Milliyetin haberine göre, dizinin Ceydası Başak Sayan final ile ilgili şu yorumu yaptı:, Yaprak Dökümünün son bölümünü okudum. Sonuna çok şaşırdım. Benim beklediğimden daha farklı olmuş. Senaristlerimiz yine ters köşe yapmış. Ama tabii ki ne olduğu söylemeyeceğim. 29 Aralıkı bekleyin!
Öte yandan dizinin finaliyle ilgili çok sayıda iddia ortaya atıldı. İddialara göre yurtdışına kaçarken vurulan kötü adam Oğuz, iyileşecek ama yine hapse düşecek. Halil Ergünün canlandırdığı Ali Rıza Beyin bahtsız oğlu Şevket de hapisten kurtulacak. Tüm aile bir araya gelecek ama kalp krizi geçiren Ali Rıza Beyin ölümü herkesi sarsacak. Bir başka iddia da tüm ailenin bir arada mutlu olacağı yönünde...
Tüm soruların cevabı 29 Aralıkta son bulacak. Dizinin Haydarpaşa Garında yapılması planlanan final galası, garda çıkan yangından sonra iptal edilmişti. Yaprak Dökümü dizisinin hazırlanan anı kitabı da yardım amacıyla satışa çıkarılacak. Yaprak Dökümünün 29 Aralıktaki final gecesi Pera Palas Otelde yapılacak. Yaprak Dökümünün anı kitabı Omurilik Felçlileri Derneği yararına satışa sunulacak.
Kaynak